מציאת שירים

eliran88

New member
מציאת שירים

אני רוצה לשמוע עוד זמרים ושירים יוונים אך אני לא יודע מה לחפש לכן ארשום פה כמה שירים שיהוו את הטעם שלי במוזיקה היוונית ואבקש ממכם לרשום לי שירים מאותו סגנון מוזיקה (אם תוכלו לומר לי את סגנון המוזיקה אשמח). Sotis Volanis - Papse Loipon Tasos Bougas - Fyge Fyge Despina Vandi - Anabeis Fwties Anna Vissi - Kalitera Oi Dio Mas אלו חלק מהשירים אותם אני אוהב (הרשימה עוד ארוכה) אשמח אם תרשמו לי מה "הסגנון" שלי במוזיקה היוונית ושירים או זמרים שיש סיכוי טוב שגם את שיריהם אני אשמח לשמוע.

F a d i

New member
היי לך..הייתי אומר שאתה מעדיף שירים

חדשים VOLANIS,VANDI ו VISSI (השיר שהזכרת פה הוא דואט שלה עם KATI GARBIשיר יפה(יש לי את הקליפ שלו אם אתה רוצה)...)...לא בטוח איזה סגנון מוזיקה זה (כיוון שאיני מכיר את שני השירים האחרים שהזכרת)אבל,לפי שמות המבצעים אז אתה בכיוון של השירים החדשים (שנות 1990-...) תנסה לחפש שירים של SFAKIANAKIS,KARRAS,TERZIS,THEODORIDOU,DIMITRIOU,ALKEOS והרשימה ממש ארוכה.. לגבי השיר FYGE FYGE אז זהוא שיר לאייקה מובהק הביצוע המקורי הוא של "יוטה לידיה וסטרטוס דיוניסיו) LYDIA,DIONISIOU...בגירסה הזו "הפושטק" BOUGAS מחדש את השיר היפה הזה (לפי דעתי הוא עושה זאת בהצלחה!) והלאייקה היא המוזיקה ש"החליפה" את מוזיקת הרבטיקו ביוון של שנות השישים והשבעים וממשיכה עד היום...נושאי הדגל של הלאייקה והמבצעים החשובים שלה הם:KAZANTZIDIS,PAPADAKIS,PERPINIADIS,PAPADOPOLOU,DIONISIOU,NIKOLAIDIS, MELAS ורבים אחרים וטובים... מקווה שעזרתי לך...מוזמן לשאול עוד!

eliran88

New member
אתה מקווה שעזרת?

אחי אתה ענקקקקקקק תודה רבה רבה רבה לך ממש עזרת לי. (אגב אני אוהב גם זמרים אחרים כמו קאזנגידיס גליקריה וכו') תודה רבה רבה לך על התשובות לשאלותיי. אני מאמין שעכשיו עומד לפני חיפוש ארוך.

למעלה