מציאת שורשים

Umama1

New member
מציאת שורשים

שלום, אני מחפשת מידע על השורשים המשפחתיים שלנו מגרמניה. אני רוצה לגלות כמה שאפשר על המשפחה, מי היה, מי נותר בחיים, ומה שאפשר לדעת עליהם. בנוסף, חשוב לי למצוא מסמך שיעניק למשפחה שלנו פספורט גרמני. עו"ד ישראלי (מפורסם) שעשה לנו חיפושים בזמנו עשה טעות גדולה, וכשגיליתי כמה הוא פישל, הבנתי שצריך מישהו שיעשה חיפוש יותר רציני. אני עכשיו מנסה בדרכים אחרות.
גיליתי כבר לא מעט דברים על המשפחה, אבל לא מספיק. נראה לי שהדבר הנכון ביותר הוא לשלם לחוקר מגרמניה להשתמש בנתונים שיש לנו, ולראות את הגלויות המשפחתיות הישנות שבידנו, כדי למצוא עבורנו עוד מידע.
מה שכן, איך אני יודעת למי לפנות?
האם מישהו יודע על גנאולוג/חוקר מברלין שיכול לעזור לי?

תודה,
אומה

יהודה1231

New member
שלום אמה.

אני הייתי מציע לך: על מנת לא לבזבז כסף מיותר על עורכי-דין שלוקחים המון אני הייתי מציע לך: אם את גרה בארץ ןיש לך נתונים,כמו- שם-כתובת-וכ'ו לגשת לשגרירות גרמניה בתל-אביב שם למלא טופס את החיפוש הם עושים בעבור כמה שקלים.הם מאוד אדיבים ןמוכנים לעזור. בהצלחה יהודה.

Umama1

New member
אזרחות

שלום יהודה,

תודה על התשובה שלך. חסר לנו מסמך שמוכיח שסבא שלי היה אזרח גרמני, כך שאני לא מאמינה שבשגרירות יוכלו לעזור מהבחינה הזאת.
אני הייתי בשגרירות גרמניה (הצלחתי לגרור את אבא שלי שחשב שאין טעם, כי חסר לנו המון מידע), ונאמר לי במפורש שאין להם איך לעזור לי.
אפילו לא הכניסו אותי לראות מישהו כי לא היו לי את כל המסמכים שצריך.
אמרו לי לשלוח להם מכתב עם כל מה שיש לי (ששוב, זה לא כל המסמכים שצריך). שלחתי ולא ענו לי למכתב.

תודה,
אומה

nurit2412

New member
אזרחות גרמנית של סבא

שלום אומה,

אני מומחית בתחקיר, עוסקת בכך, ומתמצאת ביהודי גרמניה מתוקף שורשיי ועיסוקי.

צרי עמי קשר.

נורית

050-7339456

למעלה