מציאת פרק

מציאת פרק ../images/Emo185.gif

בבקשה תעזרו לי,יש פרק שיש בו קטע שהחבורה יושבת ב"המבורגרי" כולם אוכלים ואז מישהו אומר משהו לאילן ואז הוא צועק על קובי:"אתה יודע מה זה אומר?!?!!" ואז קובי נחנק כזה:"תירגע..מה אתה צועק עליי??" מישהו זוכר איזה פרק זה?? (נדמה לי שזה חזר שוב באותו פרק).

מלך מציאת הפרקים - מצא לך:

"קצר במוח" - לגרי יש יומן עם כל האנשים שחייבים להם כסף באותו פרק.. אילן צועק על קובי פעמיים.. מיקי גבע דורס את אלונה בפעם השנייה שאילן צועק על קובי זה ככבר אחרי התאונה.. למיקי יש תוכנית והם רוצים להופיע אצלו.. אז בעזרת הפרטים שהם העבירו (אלונה וקובי) מהתאונה, הלהקה מופיעה אצל מיקי (הוא מגיע אליהם הביתה), אבל יש בעיה קטנה - הם מופיעים עם קצר במוח..
(עונה 1)

נכון ../images/Emo185.gif

אוף
הייתה לי רשימה שאני מאוד מקווה שהקטע לא יהיה בין הפרקים..ודווקא "קצר במוח" היה שם (זאת רשימה של פרקים מאוסים..) אבל אני יראה עוד פעם (הא ויש גם ת'קטע הקורע של גרי פרשן הכדורסל
)

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif נצל"ש אני גם רוצה למצוא פרק

באיזה פרק היה את הקטע שאילן אומר משהו פעמיים ואז אלונה אומרת לו: למה אתה חוזר על כל דבר פעמיים?? כל דבר פעמיים?? מישהו זוכר

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif זה היה בהמבורגרי.. ../images/Emo9.gif אין

לי עוד פרטים.... מצאת

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif זה הלך ככה: ../images/Emo26.gif

אילן אומר משהו וחוזר עליו פעמיים ואז אלונה שאלה אותו: "למה אתה חוזר על כל דבר פעמיים?? כל דבר פעמיים" ואז הוא עונה לה: "אנ'לא יודע אנ'לא יודע.." ככה זה הלך..
מישהו זוכר באיזה פרק זה היה

A Radcliffe

New member
נראה לי שזה היה בפרק ש....

+
גרי ניסה להכניס לספר השיאים של גינס את הקציצה הענקית וקובי אכל אותה... אבל אני לא בטוחה
... וויזלי:)

למעלה