מציאת עבודה

מציאת עבודה

אני לפני גיוס ויורדת לאילת לחפש עבודה זמנית .מה אפשר לעשות כדי למצוא עבודה מבחינת הפנג שואו 7 ליוני 85 ישראל שעה 2 וחצי בצהרים.בת אחרי שני בנים.ובת בת 8 אחרי.גרה עם ההורים וישנה בחדר עם אחותי בת ה8.

האם יש לך דירה באילת?

אם לא, אני רואה קושי בעשייה של פאנג שואי מהחדר המשותף שלך עם אחותך... תני בכל זאת כיוונים שחדר הזה, ונראה מה אפשר לעשות... יום נעים

אין לי דירה באילת אני אהיה אצל אחי

ואשן בסלון .אך אם לאחר מס ימים לא אמצא כלום אני חוזרת.ומה אפשר לעשות בחדרי שהוא כיוון צפון מזרח.כבר מעכשיו .יש לי עד נובמבר ואני יודעת שקשה למצוא וזה די מדאיג אותי.בעירי כשאחזור אני מעונינת לחפש משהו בתחום של פקידות אז מה אני צריכה לעשות בנדון.

לדאוג...לא עוזר...

שינויים בחיים נעשים ממקום של "לא לדעת". מה שיודעים זה משהו שכבר היה ואת עדיין לא חיפשת עבודה באילת... אז...עדייך אינך יודעת. קחי טיפ לחיים, אף פעם אל תאמצי לעצמך את ניסיונם של אחרים כי... תמיד, אבל תמיד, יכול לקרות לך משהו אחר, למרות שמליון איש לפנייך לא הצליחו! כשאת מחפשת עבודה, לבשי משהו אדום. בחדרך בכיוון צפון הניחי כד קטן שחור, מבריק, ריק! מצאי תמונה של פקידה יפה, שולחן עובדה יפה ונעים ותלי במקום שאת יושבת מולו בד"כ כדי שיאותת לך כל הזמן את מה שאת רוצה. אמרי לעצמך שאת הולכת לעשות את זה ויהי מה, שאין מה שיעצור אותך כי את מאווד רוצה! אם את רוצה עוד, הגידי, בהצלחה!

איה@

New member
מה תפקיד הכד השחור?

סליחה שאני מתפרצת - אבל זה מסקרן אותי סופר נובה - בהצלחה!!
איה.

זהו תיקון "קלאסי "

הכד הוא סמל קלאסי מיסטי עזבי את ההסבר...
אם זה מדבר אליך ככה, עשי את זה באזור הקריירה או בכיוון צפון

זה כבר מספיק

אני אעשה זאת ואדווח לך מה קורה.לא חשובה לי דווקא העבודה באילת יותר בעירי כי באילת אני רוצה להיות רק חודש.

הצד הצפוני בחדרי יש שם מיטה וארון

אין אפשרות להניח שם כלום וגם לתלות יש לי מקום רק על השולחן שלי .כשפני פונים לצד דרום מזרח.למרות שכל החדר צפון מזרח.אז האים אפשר בסלון?ומה עושים עם אין כד שחור .יש לי כד ירוק מזכוכית צבועה.או ספל שחור מחרסינה.האים יש לך הצעות אחרות במקום הכד .

מה עושים אם אין?

קונים או מייצרים... אי אפשר בסלון. הסלון אינו החדר שלך... הסלון תומך בכל הדיירים ולא רק בך. הכד צריך להיות מחומר אחר, לא מזכוכית. תראי את צריכה ללמוד כמה דברים... למשל, שאפשר לעשות דברים גם כ"שאי אפשר"... זה דורש יותר מאמץ, ויתכן שאינך מוכנה עדיין לדברים אלה... יש לך מספיק המלצות לעשייה של פאנג שואי התחילי לעשות במקום לחשוב! בהצלחה

כל חומר מלבד זכוכית?

והבעיה היא הצד שאין אותו בחדר אז איך מתאמצים לגבי זה?

יש לי הצעות רבות רק ש...

את חושבת על "איך אי אפשר" ואני מכוונת ל"איך אפשר"... תראי, זה שיש במקום הזה ארון, זה לא אומר שהמקום לא קיים כשיש שם ארון זה אומר שיש שם משהו שחוסם.. האם אפשר להזיזו? האם את מוכנה לעשות משהו שדורש מאמץ או שאת רוצה שילך הכל בקלות? בתחילת השיחה בינינו אמרתי לך שפאנג שואי איננו מטה קסמים כשיש מחסום, זה בדיוק המקום שבו נדרשת "עבודה" עבודה משמעה, גם בבית וגם בחיים, הבית הוא סמל למה שיש לנו בחיים יש חסימות בחיים? אז הן גם בבית קודם כל בדקי האם את מאמינה בפאנג שואי האם הדברים בכלל מדברים אליך, האם המשמעות שמה שיש בבית נמצא גם בחיים, אומרת לך משהו...

הדברים אכן מדברים אלי

ויישמנו הרבה דברים בבית שקשורים לפנג שואוו.לגבי הארון זה חדר קטן לשלושה ילדים אני אחותי ואחי שמגיע פעם בשבוע.אז את יכולה לתאר לך שאי אפשר להזיז כל קיר תפוס בקיר אחד ארון 4 דלתות קיר קטן שבו הארון נכנס בידיוק.לצד ימינו מיטה והמיטה השניה בצורת ר ובקיר הרביעי לאורך הדלת שני שולחנות כתיבה.כך שהפינה הצפונית שלנו יוצאת בין הארון למיטה.כלומר צריך לשים מדף מעל המיטה שיוצא הראש של אחרי שם .כך שאים אני אומרת שאין מקום אני יודעת מה אני מדברת וגם להזיז את סמ ריק .בכל אופן תודה על העזרה .

נהדר...

תראי, אני מייעצת לאנשים, לא רק באינטרנט במיוחד לא באיטרנט...זה מה שאני עושה הכי הרבה. מכירה את המצב הזה של "אי אפשר" מאוד מקרוב... לא מתווכחת בכלל על אם את יודעת מה את מדברת או לא... זה לא הנושא בכלל. מה שאני מכוונת אותך זה להבין... שאין דבר שאי אפשר! זה העקרון. לכל דבר יש פתרון, לפעמים קל יותר, ולפעמים קשה יותר.. אין דבר כזה אי אפשר, לא לפי השקפתי בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה בכל מה שתבחרי...

למעלה