מציאת עבודה

yahavs

New member
מציאת עבודה../images/Emo20.gif

קרן שלום, שמי לילך-הילה , נולדתי בתאריך 06/03/1979 , אני מובטלת כבר חצי שנה... כלום לא זז ...מרגישה שהכל תקוע, אני הולכת לריאיונות ( גם לא בתחום הלימודים שלי-תואר ראשון במשאבי אנוש) ועדיין מקבלת תשובות שליליות.. מה יהיה אני מתחילה להתייאש וזה גם משפיע עלי לא טוב מבחינה בריאותית. אשמח לשמוע באיזה תחום מומלץ לי לחפש עבודה והאם אתחיל לעבוד בקרוב?

לפי איך שזה נראה לי

את צריכה להתקדם ולבצע ניתוק /שינוי ,מעבר /נסיעה .... לשנות מקום של חיפוש עבודה ... כלומר אם את מחפשת רק בעיר מגורייך אז להתרחב ולחפש גם סביבה מעבר לכך ,את מעולה על תחום אחד ולא ממש מוכנה לנסות תחומים אחרים לפי מה שנראה לי . הרבה התלבטויות ,מחשבות ,חוסר סבלנות שלעיתים אולי מנווט אותך לקטול עבודות או שליחת קורות חיים . החל מאוגוסט ,יש פוטנציאל למציאת עבודה ולדעתי עלייך להתרחב ולחפש לא רק בתחום שלך . בהצלחה,

yahavs

New member
תודה קרן...אך זה ממש לא נכון..

אני שולחת לאיזורים שונים ולא רק באיזור מגורי..וגם לתפקידים שונים לא רק בתחום משאבי אנוש... הכל מתפספס לי ..היה לי ריאיון לפני שבועיים לתפקיד של פקידה בקופת חולים , הריאיון ממש זרם והבנתי שהתפקיד כמעט במאה אחוז שלי..לאחר כמה ימים חזרה אלי המראיינת ואמרה שהוחלט לקחת מישהי מתוך האירגון...זה לא מייאש?וזה תפקיד שלא דרשו בו תואר או ניסיון רב. את ממליצה לי ללמוד קורס מזכירה רפואית?

לימודים אף פעם לא מזיקים

אך גם כתבתי לך זמנים פוטנציאלים למציאת עבודה . בהצלחה,

למעלה