מציאת סרט מרדף

sky121

New member
מציאת סרט מרדף

שלום.

אני מחפש סרט שהוקרן לפני שנים רבות, עוד שהיה ערוץ הסרטים היחיד באפיק 4. אני כמעט משוכנע שהסרט מעולם לא היה בקולנוע וזהו סרט טלביזיה.

עלילת הסרט מתרחשת בעיירה באחת ממדינות מרכז ארה"ב. מסתבר שיש פושע האורב לתלמידות שיוצאות מבית הספר המקומי, חוטף אותן ממש מול הכניסה, תוך שהוא מנצל את ההמולה שכולם יוצאים יחד. לאחר מספר ימים מוצאים את הקורבן ללא רוח חיים בשדה פתוח. סימן ההיכר שלו זה מכונית שחורה, עם חלונות כהים. מעולם לא רואים מי שנוהג באותו אוטו, רק את האוטו עצמו. את דגם האוטו אני לא זוכר, אך דומה מאוד ל-Pontiac Trans Am.

הגיבורה היא אימא, שהבת שלה לומדת באותו בית ספר. היא רואה את הרכב ליד בית הספר מפעם לפעם בזמן שכולם יוצאים, אך המשטרה חסרת אונים ולא יכולה למצוא אותו או לקשר אותו לרציחות.

עד הרגע בה הוא חוטף את הבת של הגיבורה ובורח, האימא משתלטת על אוטובוס ילדים ריק (האוטובוס הצהוב) ומנהלת מרדף אחרי המכונית השחורה. מאותו רגע מתנהל מרדף ארוך שמתרחש בכל החצי השני של הסרט. כל אותו מרדף האוטובוס רודף אחרי הסרט על פני שטחים עצומים, שאין נפש חיה. הסוף של הסרט מתרחש בתוך מחצבה.

MissPell

New member
תלמידות- תיכון/יסודי?

איזה עוד פרטים אתה זוכר? יכול להיות שחיברת שני סרטים לאחד? המכונית השחורה+החלונות הכהים+סצינה אחרונה במחצבה נשמע כמו מכונית השדים .

sky121

New member
עוד פרטים

אני אנסה לזכור עוד פרטים (עברו פחות או יותר 15 שנה בערך).

זה היה סרט דל תקציב, לא היו בו אפקטים מיוחדים או שחקנים ידועים. זה היה יותר סרט דרמה/מתח, היה כמובן את המרדף הארוך.
אני זוכר את הסרט רק בגלל אותו מרדף, כי הוא היה ארוך מאוד ולא "הוליוודי". הוא נמשך כמעט מחצית מהסרט, רק האוטובוס הצהוב הרודף אחרי המכונית השחורה. זה כאילו שהבמאי רצה להציג שיש בו דו-קרב ואין שום התערבות חיצונית. (כמו "דואל" של ספליברג).
אני אספר על סצינת הסיום
: הם מגיעים בסוף למחצבה, והמרדף התחולל בדפנות המחצבה, הנערה הצליחה להשתחרר באחיזתו של הנהג ולהשתרברב דרך החלון (או הפתח בגג), האימא פותחת את דלת האוטובוס והנערה הצליחה להגיע לאוטובוס. אך כתוצאה מאותו מפגש, כלי הרכב נתקעו בעמדות שונות. האוטובוס נעצר ליד שולי שפת המחצבה (אך לא הייתה סכנת הדרדרות), האוטו השחור נעצר לא הרחק מהאוטובוס, אך הם לא באותו פריים.
האימא בעידוד נואש מהבת שלה מנסות להפעיל מחדש את האוטובוס, בינתיים הרכב השחור חזר לפעול, והכין את עצמו להתנגש באוטובוס ולהעיפו מעבר לשולי המחצבה.
המכונית השחורה מאיצה לכיוון האוטובוס, עדיין האימא לא המצליחה להדליק את האוטובוס. המתח עולה להשיא ואז בסוף האוטובוס נדלק, האימא לוחצת על הגז והמכונית השחורה מחטיאה כחוט השערה את האוטובוס ועפה משולי המחצבה. רואים את המכונית עפה עפה ומתחילה ליפול, עד שבסוף היא מתרסקת על מבנה במחצבה, התוצאה של התרסקות הוא התפוצצות המבנה יחד עם המכונית.

זהו סרט מתחילת שנות ה-90 לערכתי. האם זה תיכון או יסודי? זה מסוג בתי הספר בארה"ב, בה לומדים מהגן ועד תיכון.

sky121

New member
תודה רבה

זהו אכן הסרט.

מישהו העלה את הסרט בשלמותו ליו-טיוב.

למעלה