מציאת ספר

IirionClaus

New member
מציאת ספר

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את Japanese for Busy People בארץ? (ואם יש למישהו- אשמח לקנות משומש :)

Kawaii Baka

New member
משלוח מאמזון ארה"ב לפריט יחיד

שכזה הוא 7.99. לא 12. עדיין מדובר בגרושים בהיתחשב בזה שבארץ הסיכוי שתימצא קטן והסיכוי שהמחיר גבוה גדול.

jonbaum

New member
עדיין לא כל כך מעט

מה עם אמזון באנגליה? נכון שבהרבה מקרים מחירי הספרים קצת יותר יקרים מאשר באמריקה, בשבילי לפחות (היות ואני גר באירלנד) דמי המשלוח כל כך הרבה יותר זולים שבסופו של דבר יוצא יותר זול להזמין מאנגליה. אבל אין לי שום מושג מה דמי המשלוח מאנגליה לארץ. אפשר למצוא את האתר ב-www.amazon.co.uk

Tenguy

New member
או לקנות ב-ebay בזיל הזול (יחסית..)

שלום, אני לומד יפנית מספרים אחרים (שגם אותם קניתי ב-ebay). אבל הרשתי לעצמי לעשות השוואת מחירים מול AMAZON, ומצאתי שעבור כרך I של Japanese for Busy People - אפשר לקנות באנגליה במינימום 11 פאונד (שזה 90 ש"ח!) ובארה"ב במינימום של 16.50 דולר (שזה 72 ש"ח), לעומת ebay, שם ניתן למצוא את הספר הזה במכירה פומבית במחיר המצחיק של USD $0.81 שזה 3.5 ש"ח, ואם עד מחר בערב אף אחד אחר לא שם מחיר - אפשר לקנות במחיר מציאה. אגב, כל המחירים לא כוללים דמי משלוח (שהם פלוס מינוס 10 USD). הקישור הוא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2228&item=4521235705

CountDust

New member
amazon.com בדרך כלל זול יותר

מהנסיון שלי (והזמנתי לא מעט מאמאזון) כמעט תמיד המחיר להזמנה מארה"ב (כולל עלות המשלוח) זול יותר מכל אמזון אחר. כיוון שתוספת מחיר המשלוח לכל פריט נוסף היא נמוכה יותר עדיף להזמין כמה פריטים יחד, או אפילו לברר בין חברים אם הם מעוניינים להזמין ולרכז הזמנה משותפת.

Manty

New member
לי יש

אם תשלך לי במסר את כתובתך, אשמח לשלוח לך את שני הכרכים הראשונים.

למעלה