מציאת נחשים..

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
מציאת נחשים..

כרגע חזרתי מחבר בגבעת רם.. אני ועוד שני חברים יצאנו לחפש נחשים במקום שיודעים בברור שקיימים,חבר שלי ראה זעמן שחור לפני יומיים,וכל שנה רואים שם.. היה לילה,הפכנו אבנים הסתכלנו בחריצים בצינורות מתחת ערמות של זבל,הכל.. לא מצאנו כלום פרט לנדל אחד ושתי סממיות.. צילמנו אחת מהם,אם לא לצלם נחש לפחות משהו :) בקיצור,אשמח לקבל טיפים מאנשים מנוסים בעניין,ויש פה כאלה. תודה מראש,אסף בן בסט.

salingre

New member
סוף סוף..

משהוא שאני טוב בו!!! תקשיב גם אני הלכתי לחפש נחשים לפני יומים בדיונות של ת"א 3 שעות ולא מצאתי בדרך כלל אני מוצא מלא שם... אבל הם עדיין לא יוצאים הכמויות כאלה שרואים אותם חכה כצת עוד חודש ואני אומר לך שאתה תופס...

gaichuk

New member
מציאת נחשים או חיפוש נחשים?

יש הבדל גדול. למצוא נחש,ללכוד ולהרחיק זה דבר אחד אבל ללכת ולחפש אותם ואז ללכוד, זה דבר אחר. דבר ראשון זה עלול להיות מסוכן (גם לאדם מנוסה!), דבר שני זה אסור על פי החוק. אני חושב שאני ברור מספיק...

obb

New member
אני מתכוון רק לצלם..

אני מצלם אותם ומחזיר אותם לזחול.. אני לא מתכוון לגדל נחשים מהטבע מסיבות ברורות.. לעניינו,אולי בכל זאת מישהו מכיר אזור ספציפי באזור חיפה והקריות,ואיפה בד"כ הנחשים נמצאים,אילו נחשים ארסיים יש חוץ מצפע באזור זה?

gaichuk

New member
זה כבר נשמע הרבה יותר טוב!

השאלה שלי היא האם אתה יכול לצלם מבלי ללכוד אותם? לגבי שאלתך, אני לא מכיר את איזור חיפה והקריות יותר מדי טוב אבל אני כן יכול להגיד לך שחוץ מצפע ארץ-ישראלי אין שם נחשים ארסיים נוספים.

אני לא ממש מכיר מקומות בסביבה אבל

כל מגע מכוון שלך בזוחל ישראלי כולל להחזיק אותו לצורך צילום או הזזתו לנקודה מתאימה יותר לצילום, היא עבירה על החוק.

obb

New member
אני ידבר איתך דוגרי..

אני לא מתכוון להציק או לקחת אותם אליי לגידול כי זה לא נחש שיהיה לי כיף לגדל (רגוע הוא לא יהיה) הוא יכול למות אצלי,אם פקח תופס אותי אלוהים שישמור.. אני רק רוצה תמונות יפות של נחשים מהטבע.. אני חושב ללכת ליערות הכרמל.. אני שואל איפה בד"כ הנחשים נמצאים,איפה לחפש?

salingre

New member
חבר של אבא שלי...

מגיל 5 היה תןפס נחשים היה לו לפני 5 שנים (הוא בן 40) את כל!! הנחשים בארץ הוא אפילו מצא סוגים שלא ידעו שיש אותם הארץ... עד שיום אחד באו אליהם מספר שוטרים מישהוא כנראה הלשין כיבל משהוא כמו 100 אלף כנס משפט כמעת כלא!!!! אבל כמו טיפש הוא היתחיל אוסף חדש ושוב תפשו אותו והיה לו פחות נחשים אז כיבל כנס משהוא כמו 20 אלף שלא לדבר על איזה מזל היה לו ואני לא יודע איך איזה נס גרם לזה שבסוף הוא לא נכנס לכלא .... (אפשר לעשות מזה תקציר לסרט חחחח)

obb

New member
נו ברור..

אם לא יהיכה ענישה יעלמו כל הזוחלים מארץ ישראל,אני מבין את זה ולכן אני לא יגדל נחשים ארץ ישראלים..

natiii

New member
שלום רב,

קודם כל מי שהולך לחפש נחשים ולא יודע איזה נחשים מסוכנים ואיזה לא זה פשוט להיות בן אדם עם אומץ! ועוד להאמין לאנשים שלא מבינים כלום! מזה הטימטום הזה להגיד שחוץ מנחש צפע אין שום נחש ארסי בארץ!? יש איזה 10 מינים של נחשי ארץ ישראל שהם מאוד מסוכנים! ויש עוד כמה סוגים שהם תת ארסי(חצי ארסי) שיש אנשים שהם יכולים להיפגע גם מנשיכה של נחש תת ארסי... אני מבקש לא לענות על דברים שלא יודעים זה פשוט פוגע באותו אדם שאתם עונים לו ועוד זה פוגע באנשים(אורחים) בפורום של אנשים שלא מנוסים ועוד דבר אלייך מנהל הפורום אני לא בא להרוס לך פשוט שתהייה יותר ערני למה שקורה לא התכוונתי לפגוע בך אבל רק שתהייה בעניינים שיש אנשים שלא מנוסים בתחום ומסכנים אנשים אחרים חיכיתי שאתה תכתוב מה שאני כותב אבל כנראה שגם לך אין מושג או שלא איכפת לך בכל אופן לא התכוונתי לפגוע רק ליידע את כולם שיש עוד נחשים ארסיים ולוודות טוב טוב שעונים לכם נכון תודה מראש נתי

ברוך הבא לפורום, קודם כל תרגע

עכשיו אחרי שנרגעת תקרא את זה שוב "לגבי שאלתך, אני לא מכיר את איזור חיפה והקריות יותר מדי טוב אבל אני כן יכול להגיד לך שחוץ מצפע ארץ-ישראלי אין שם נחשים ארסיים נוספים." אני מקווה שהבנת להבא תשתדל לקרוא טוב יותר לפני שאתה קופץ וצועק. כל מה שאתה אומר זה נכון אבל במקרה הזה הבנאדם הולך רק להסתכל ולא לגעת.

natiii

New member
אני כבר לא יענה

ידידי היקר תיקרא ספרים,תחקור,תבדוק,ותדבר איתי ותתנצל בפני הפורום אבל אחרי שתבדוק ותדבר עם אנשים מנוסים ומבינים

obb

New member
איפה יש אתר?

אם תמונות והסברים על זוחלי ארץ ישראל? או לחילופין על איזה ספר אתם ממליצים לי?

natiii

New member
ממליץ בחום

על אינציקלופדיית זוחלים ועל המדריך של א"י

על איזו אינצקלופדיית זוחלים אתה

מדבר? ועל איזה מדריך? אם מדובר על ספרים בעברית בחיים לא שמעתי עליהם. אשמח לדעת שיצאו ספרים חדשים בתחום.

gaichuk

New member
באמת אל תענה...

קודם כל תלמד לקרוא ואז תקפוץ מעל הפופיק. אם צריכה להיות כאן התנצלות, היא צריכה להגיע ממך!

salingre

New member
תגיד אתה לא מתבייש natiii?

אתה נכנס לבנאדם לפורום אתה לא מכיר אותו יודע מה תיכנס לאתר שלו ותראה מה זה אנשים מנוסים

o r i 6 6 6

New member
אם זה אותו nati

שנכנס לאקזוטיקפטס....אז אל תדאגו גם שם הוא טרח להתווכח עם כולם על שטויות. עדיף לא להתיחס

למעלה