מציאת לקוחות

bhezi8

New member
מציאת לקוחות

שלום .אני מקדם אתרים חדש ומתחיל.רציתי ללמוד מהנסיון שלכם ולשאול מספר שאלות. כיצד אני יכול לפרסם את עצמי כדי למצוא לקוחות? מה התשלום שעלי לגבות כמקדם אתרים מתחיל? האם צריך לחתום על הסכם קידום בכתב ואם כן על מה להתחייב? מה קורה אם מקדם אתרים חתום על הסכם קידום ולא מצליח לקדם האם הוא צריך להחזיר כסף ללקוח? אודה לכם אם תשיבו לי תודה

RoyceGracie

New member
יש לך תיק עבודות ?

במידה וכן, תוכל לפנות חברות בניית אתרים ולהציע להם שותפות- לטעמי זו הדרך הטובה ביותר.... אתה צריך אבל להראות תוצאות לפני שיעבדו איתך...

seostar

New member
כיוון מחשבה אחר:

תבנה אתרים למטרות תוכניות שותפים / פירסום וכך תוכל להרוויח כסף ללא תלות בלקוחות. בעתיד אתרים אלו יוכלו גם להיות תיק העבודות שלך.

בןבוי

New member
תתחיל עם זה שתבנה לך שימכור את השרות שלך

תקדם אותו ותראה לעולם מה אתה יודע לעשות.

Z Channel

New member
על השאלה הכי חשובה ששאל לא עניתם

שאלה חשובה גם מבחינת הלקוח וגם מבחינת המקדם אם עושים חוזה עם המקדם שתוך חצי שנה אתה בחמישה הראשונים, וזה לא קורה... האם המקדם מחזיר את הכסף?

VPR

New member
כי התשובה שונה לכל חברה..

ישנן חברות שמבטיחות תוצאות אבל השאלה היא מאיפה להם לדעת בביטחון שזה ייקרה? הרי אם יש עוד 10 חברות קידום אתרים שעובדות חזק יותר או עם יותר קישורים וכח אינטרנטי האם עדיין החברה יכולה להבטיח דבר שכזה? הדבר שאני הכי ממליץ כיום אלו הן דוחות חודשיים שנותנים ללקוח מושג אמיתי מה נעשה בתהליך הקידום, לא את כל ה"סודות" אבל לפחות להבין שהחברה שמקדמת אכן עושה עבודה וגם רואה הוא את מגמת העלייה וכך אין צורך להבטיח משהו שאנחנו לא יכולים להיות בטוחים לעולם. לדעתי לפחות...

למעלה