מציאת כיוון

yael1979

New member
מציאת כיוון

שלום לכולם, אני עו"ד בת 28 בעלת נסיון של כשנתיים וחצי בעריכת דין בתחום המסחרי. בימים אלה אני שוקלת את המשך דרכי המקצועית. עוד מתקופת הלימודים היו לי השגות לגבי תחום עריכת הדין אבל בכל נקודת משבר כזו אמרתי לעצמי שבעתיד (כמתמחה ואח"כ כעו"ד) אני אמצא יותר עניין בתחום והמשכתי לתת לתחום צ'אנס. כיום, הגעתי לנקודה בחיים שבה ברור לי שאני לא נמצאת במקום הנכון, ולכן החלטתי למצוא את התחום שכן מתאים לי. מתחום עריכת הדין ומנסיונות שונים שהיו לי, אני יודעת שאני יותר מתאימה לתפקיד שעוסק במילים (עריכה וכתיבה), אדמינסטרציה גבוהה (ניהול ופיקוח) ומחקר. בנוסף, אני מתעניינת בעיצוב ואסתטיקה (ואפילו חשבתי שאם הייתי יכולה להתחיל היום מאפס, הייתי הולכת ללמוד בחוג ללימודי מזרח אסיה). השאלה שלי, היא מה נראה לכם יכול להתאים לי? חשבתי על תחום התקשורת השיווקית (מרקום) או על תפקיד של עוזרת מנכ"ל (פניה לכיוון העסקי). אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות נוספים...

דנה1233

New member
איך אנחנו יכולים לדעת....

את שואלת על התאמה, - על סמך מה אנו יכולים לדעת?...... נראה כי את עשוייה להתאים לתחומים רבים, אולם צריך להכיר אותך יותר כדי לדעת מה יכול להתאים לך.....

mor מורי

New member
אם את אוהבת לנהל

אז תמיד שווה לך כל מה שקרוב לכסף הכוונה תפקידים בכירים הדורשים הנהלה ורמת כתיבה גבוהה, אני חושבת שברחת עו"ד כי רצית לספק את ההורים ולהיות "הבת החכמה של אבא ואבא" ובכלל חשבת שהמקצוע יתן לך עושר,אושר,כבוד,בחורים שווים. וכעת נגמר לך מ"היא אומרת כך והוא כך" ו"אמא ואבא" בא לך לממש את עצמך גם מקצועית וגם סיפוקית נמאס לך לסבול, לכן אני חושבת שמתאים לך ביותר את תפקיד הניהול והפיקוח דבר שנותן לך שליטה, ושליטה מאתגרת אותך אני כותבת כך רק משאלתך אול טעמתי אותך לא נכון אם כך את מוזמנת לתקן

nadavh11

New member
הכוון מקצועי

יעל תנסי ללכת להכוון תעסוקתי, שווה לך להשקיע את הסכום ולו רק שתהי שלמה עם הדרך החדשה, לפני כשנה עברתי הכוון במכון הדר-ת"א שכלל מבחנים ופגישות עם פסיכולוג תעסוקתי שבהחלט הצליח להוציא אותי מהפלונטר שהייתי בוץ בהצלחה נדב

shmulik39

New member
חשוב שתהיי מודעת לעצמך

על הרצונות המביאים אותך לכל בחירה. כבוד..? כסף ? עניין? הגשמה עצמית..? חלק מהרצונות - אם בוחרים מקצוע לפיהם, לא מחזיקים מעמד בו הרבה זמן. ב ה צ ל ח ה !

למעלה