מציאת זוגיות

מציאת זוגיות

שלום דנה, אני צריכה את עצתך ... אני כבר הרבה זמן לא מוצאת זוגיות אהבה בחיי משהו שדי מטריד אותי.תחושה של תקיעות חסימה מוחלטת ששום דבר לא מתקדם בכיוון. החדר שלי - הקירות לבנים חוץ מקיר אחד שצבעו מוקה. המיטה שלי צמודהלקיר שמעליו חלון. יש לי 2 כריות שינה ואחת נוי. מולי יש שלוש שידות אחת של מחשב אחת של טלויזיה ואחת שמעליה מוצב מראה שמשתקף בה קיר וארון. אין לי בכלל תמונות בחדר. איןלי שידה לידי אלא רק הדום קטן כזה. מה אפשר לשנות?? לתקן? להוסיף? איך אני אמצא את הפינה הדרום מערבית?? תודה לך והמשך יום נעים!!

ועוד כמה דברים שששכחתי לציין

יש מובייל במבוק שתלוי מעל המיטה בצד השמאלי כלומר נמצא מעל הרגלים שלי... ווילון בורדו.

אהבה וזוגיות ../images/Emo23.gif

הי פשושית, מתוך התיאור שהצגת עולות מספר בעיות המצריכות תיקוני פנג שואי: 1.המיטה בחדר השינה היא האובייקט שמסמל את הזוגיות, לכן חשוב למקמה נכון בחדר. הצמדת המיטה לקיר, עלולה להקשות עלייך במציאת בן זוג, כי באופן הזה את מעבירה מסר שאין בחייך מקום לאדם נוסף. לכן, אם יש לך אפשרות טכנית הזיזי את המיטה מהקיר ושמרי על מעבר חופשי של לפחות 60 ס"מ משני צדדיה. אם תצייני את תאריך הלידה שלך אוכל להמליץ לך על מיקום המיטה לכיוון הזוגיות האישי שלך. 2.כדי שתוכלי לזמן זוגיות לחייך, ובהמשך לשמור עליה, חשוב לייצג בחדר את שני בני הזוג באמצעות מספר זוגי של אובייקטים בולטים בחדר כגון שתי שידות (אחת מכל צד), שתי מנורות קריאה, שני שטיחונים וכו'. 3.למשמעות התמונות התלויות בחדר השינה יש חשיבות רבה ביצירת האווירה המתאימה. תלי בחדר תמונה המייצגת עבורך זוגיות. תוכלי לייצג שניים בכל אופן שתבחרי: פרחים, בעלי חיים, גבר ואישה או שני פרטים אחרים. אינך חייבת לתלותה דווקא באזור הדרום-מערבי של החדר שכן, חדר השינה בכללותו מייצג ומשפיע על התחום הזוגי בחייך. 4. קירות לבנים בחדר השינה עלולים ליצור תחושת קור וניכור. אני ממליצה לך לצבוע את קירות החדר בצבע קרם או באחד מצבעי הפסטל. 5. מראה אינה מומלצת בחדר השינה מחשש להגברת תנודות האנרגיה בו והפרעה לשינה. לכן אם אין לך בעיות שינה תוכלי להשאיר את המראה בחדר, אך הקפידי שישתקף בה מראה נעים. לפי תיאורך משתקפים במראה קיר וארון, ומראה זה יכול לייצג בחייך חסימה וסגירות. ואת זה בדיוק את רוצה לפתור. על המלצות נוספות תוכלי לקרוא במאמר שלי בנושא "אהבה וזוגיות". שיהיה בהצלחה, מאי.

כיוון מיטה

הי פשושית, כיוון הזוגיות שלך הינו מערב. אם תוכלי לכוון את ראש המיטה לכיוון זה, מבלי לישון ממש מול דלת הכניסה לחדר ותוך הקפדה על האפשרות לראות את הדלת (כלומר הדלת לא לא תימצא מאחורי המיטה) אזי מומלץ. שיהיה בהצלחה, מאי.

דנה A

New member
זוגיות

הי פשושית, ברוכה הבאה לפורום, זוגיות הנה מערכת של שניים, אך יש בזה הרבה יותר - יש את העבודה העצמית שלנו כהכנה לקראת זוגיות, יש את הזמן הנכון שבו אנו מוצאים את בן הזוג הנכון שמתאים לנו, ומשם יש את העבודה המשותפת על שמירת הקשר. האם היו מע' יחסים שלא ארכו? או שמא לא היו ניסיונות כלל? היו מע' יחסים עם גורם שלישי/גורם לא פנוי? ברמת הראשונית ההמלצות יכולות להיות יותר ברמת המודעות ותת-המודע, וזה השימוש במיקומים ותכנים בסובב אותנו, למשל השימוש בחפצים, סימבולים, תמונות אשר משדרים זוגיות. למשל - שימוש בתמונה האושר הכפול (יש באלבום הפורום, ובמאמר הזוגיות שבאתרי) שימוש בתמונת פרח הפיאוני - תלייתו בחדר השינה, שולחן העבודה וכו' הידוע כמזמן מחזרים ואהבהבים..(כנ'ל תמונה באלבום הפורום או במאמר שבאתרי) את יכולה להשתמש גם בנוסחת הזוגיות הסינית "פריחת האפרסק" שבה מפעילים נקודה מסוימת עפי' שנת הלידה - שנת החולדה 84 המיקום הוא 262-277 שזה מרכז המערב (פחות או יותר) שם מיקום סימבול זוגיות חזק למשל הדבל הפינס - סמל האושר הכפול, סימבול זוגיות אחר לפי בחירתך וכו'. נשמח לעדכון ותשובות בהצלחה! דנה אהרון

למעלה