מציאת הטיגריס שלי

NEMERA

New member
מציאת הטיגריס שלי

יאיר היקר שמי ענבל גורי אני בת 21 וחצי נולדתי בתאריך 3.5.80 בשעה 8 בבוקר מזל שור. ידידי היקר , כפי שאתה רואה הנני מש"קית הג´ונגל בע"מ. מחפשת נואשות את הטיגריס שלי , את החצי השני שלי ועד היום לא מצאתי הייתי נורא רוצה לדעת אם זה יקרה בקרוב, דיייי נמאס לי להיות לבד ואני יודעת שאני מאוד בררנית.... אבל אולי תזרוק לי איזה עצם :) אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי תודה מראש הנמרה הפראית...... נ.ב - מה אתה רואה במפת הלידה מבחינת מקצוע ולימודים חן חן... ביי

tome5730

New member
למשק"ית

הלוואי והייתי צעיר בכמה שנים הייתי מציע את מועמדותי אך כנראה שהרכבת שלי כבר נסעה לה בכל אופן הדרך בה כתבת את מחשבותייך העלתה בי חיוך , אז אני עוזר ליאיר אומרים שחיפוש אהבה זה כמו הריון כשרוצים מאוד ולחוצים זה לא בא המלצתי היא ראשית תאהבי את עצמך - אחר-כך יהיה לך את כל הזמן שבעולם לאהוב אחרים תחייכי לחיים כאילו שאין את צדה בגו´נגל לפעמים ציד מרתיע אוהבים נאהבים תקחי את הדרך לאושר בחיוך ואהבה באותה שניה שלא תהיי מוכנה - האהבה תבוא אז הרבה חיוכים ואופטימיות ואת עדיין צעירה ואם את נמרה יפה אולי זה יקח זמן - אך זמן ממתיק את טעם האהבה סבלנות היא בדרך ..... לא באיזה כוכב בהצלחה תני חיוך.....

NEMERA

New member
חסוי

נמרה יקרה : מכתבך גרם לי להתרגשות רבה זה כל כך יפה שילדה בגילך מחפשת אהבה ולא סתם#$## יש את הכוח ליראות מעבר למה שרשמת ואני מוצא לנכון שאת תמצאי לא רק משהו יפה שתמשכי אליו אלייה מישהו כל כך מיוחד שיגרום לך רק לשמחה בחיים
|

NEMERA

New member
לחסוי ....

תודה רבה על התייחסותך אחי... :) כן אני עוד ימצא את הטיגריס שלי ש"יעשה לי את זה"... תרתי משמע הסבלנות לפעמים משתלמת... בייי ג´וני..מש"קית הג´ונגל

הטיגריס בדרך כלל מאחר לבוא..

והגיל שאת מדברת עליו, הוא קצת מוקדם לטיגריסים למיניהם. בגדול, הרבה מאתנו מחכים ל´אחד´ או ל´אחת´, אם טיגריס, לביאה, או חיה אחרת. אבל כל דבר קורה בזמן שמתאים לנו לפגוש בו, למרות שבדרך כלל אנחנו מוצאים איזה ינשוף נבוך או את שפן הסלע המצוי, כי זה בעצם מה שאנחנו, מתחת לקליפה הקשוחה.. אז עוד קצת סבלנות, כי בסופו של דבר הוא אכן יגיע.

NEMERA

New member
ליאיר הנמר...:)

ידידי היקר, קיבלת את תשובתך הממצה....:) למרות גילי ה"מופלג".... גיל זה לא הכול בחיים בעיקר שיש בגרות נפשית... אם אתה מבין למה אני מתכוונת.... סתם רציתי שתזרוק לי איזה עצם ע"פ המפה האסטרולוגית שלי.. אם אתה רואה משהו בקרוב ... תראה, אני יכולה להגיד לך שלא חסרים מחזרים בכלל כי אני נראית טוב מאוד הבעיה שלי היא שאני מאוד בררנית ואני לא מוכנה להתפשר סתם מחפשת את מי ש"יעשה לי את זה"... תרתי משמע - אם אין איזה קליק אז חבל"ז ועד אז...כמו שאתה אומר נמתין ונענה בהקדם... נו בבחחחחיייךךךך אח שלי כבר חורף... מתחת לפוך לבד... מ ב א ס!... :) שלך ענבל מש"קית הג´ונגל ררררררררררררררררררררררררררר....יום קסום שיהיה לך מה-NEMERA

למעלה