מציאת בובנאי/ת

הצגה לי

New member
מציאת בובנאי/ת

הי דודי, שמי מיכל ואני מחפשת בובנאי/ת לבניית שתי בובות חדשות עבורי. לצערי לא מצאתי דרך אתרי בתי הספר לבובנאות אף רשימה שכזו. חבל, הם יכלו לעזור לתלמידיהם להגיע לקהל לקוחות.. בכל אופן, האם יש ברשותך רשימת בובנאים?? אם כן, תוכל לרשום לי דרכי התקשרות איתך? תודה מראש על עזרתך, מיכל

בדקי ב"קישורים" באתר מרכז תיאטרון בובות

את מוזמנת גם להתקשר למרכז וייסיעו לך. רק מה, האמירה שלך לגבי מה ניתן לעשות עבור הסטודנטים והקביעה "חבל" אמנם ראויים לדיון - מצד אחד, אבל מצד שני ,למה הנוסח המתלונן?

אילן האם יכול להיות שאתה כותב לנו מ*^#@\\?

( סקוטלנד ) ששם אתה %$*\&####^^& מתארח כמרצה אורח \ בודק אופציות לפסטיבל הבא במרכז ? *השלם את החסר... או שכבר חזרת לארץ?!

אכן בסקוטלנד. בפסטיבל MANIPULATE

של תיאטרון בובות ותיאטרון חזותי למבוגרים. גם רואה הצגות גם מרצה בסמינר. כל התשובות נכונות. לאתר הפסטיבל

תעשה חיים ותהנה חבר

אני כבר סקרן לדעת מה תביא לנו הפעם מרחבי ה
גם על הקישור לאתר הפסטיבל! כשתחזור נשמח לשמוע מה היה הנושא שלשמו הוזמנת כמרצה אורח

אהלן מיכל

ברוכה הבאה לפורום שלנו
איזה צירוף מקרים מדהים... רק הבוקר במסגרת חיפושים בנושאים שונים שערכתי באינטרנט הגעתי במקרה לדף שהפנה לאתר שלך וכמובן שאני לא מחמיץ הזדמנות להכיר תיאטרוני בובות ובובנאים נוספים אז קפצתי להציץ בו ( את ממודיעין, אמא לשניים וכתבת גם ספר, נכון?! ) ואפילו קראתי את מכתבי התודות שקיבלת מגננות שונות שהופעת\ את מופיעה אצלהן מעבר לתשובתו של אילן לשאלתך בפורום נמצאים בובנאים שונים שיוכלו להכין לך את הבובות הנדרשות ואני מתאר לעצמי שהם יפנו אליך במסר בעקבות ההודעה שהעלית אני מציע לך להוסיף הודעה לשרשור ולפרט קצת איזה סוג בובות ( כפפה, מקל, שולחן, מריונטות ), גדלים וכ'ו כך שרק אלה שרואים את עצמם מתאימים יפנו אליך אם בעוד כמה ימים לא תקבלי הצעות את מוזמנת ליצור איתי קשר ( הפרטים שלי מופיעים בחתימה בסוף כל הודעה ) ואשמח לעזור לך ככל יכולתי. בנתיים את מוזמנת לספר גם לשאר החברים על עצמך, על ההצגות שלך ולצרף קישור לאתר התיאטרון

liorashap

New member
שלום הצגה לי

אשמח אם תיכנסי לאתר שלי ותתרשמי. אולי נוכל לעבוד ביחד? להתראות

אווו
liorashap

ככה אני אוהב אותך!!!!!! יוזמת, מציעה ומשווקת את עצמך אז קבלי
חם על זה למה אני אומר את זה
את בוודאי שואלת את עצמך ותוהה
... לפני זמן מה ( כשהעלית את תמונת העכבר המתוק משעת הסיפור שהעלת בקבלת שבת ) ובתגובה לשאלה שלי כתבת דברים לגבי הבעיות שלך בנושא השיווק, זוכרת? אני זוכר היטב כי התשובה שלך מאוד נגעה ללבי והעסיקה אות מחשבתי במשך כמה ימים טובים וכמו שאת רואה גם עד עכשיו! אז צפי ממש בקרוב להודעה במיוחד עבורך שאני מאמין שתהיה שימושית גם לחברי פורום נוספים. ולמיכל \ הצגה לי - liorashap עיצבה ובנתה ( בין שאר הבובות המקסימות שהיא הכינה והעלתה את תמונתם בפורום ) את פורומזון, הבחור החתיך בתמונה
בובת הפורומים הראשונה שנוצרה אי פעם במיוחד ל
שגם נבחרה להיות הבובה המייצגת של פורום תיאטרון בובות

liorashap

New member
יווווווווווווווו על הבוקר - הסמקה כללית

דודי - אין שום ספק, זוהי עבורי הדרך הנכונה לפתוח את הבוקר. אני יוצאת עכשיו לעבודה - גננת בגן ילדים- שכבר לא ראו את חצר הגן מבחוץ המון ימים ושואבים ממני את כל האנרגיות שלי. אני יוצאת עם המון כוח מהמילים שלך והפירגון וטוב טוב טוב לי על הלב...תוווודה רבה

אני תמיד אומר: כשמגיע - מגיע

ואם עזרתי לך להרגיש כך בבוקרו של יום סגרירי, אפור וקר שכזה אז אין מאושר ממני
אין לי ספק שהאנרגיות והאהבה שלך מפצות את הילדודס על ההסגר בין כותלי הגן

למעלה