במבט חטוף,הרגשתי איך הלב שלי מנתר לגובה. מי מאיתנו לא הרגיש כך לפחות פעם אחת אם לא יותר? כתבה בנושא ו... אולי נספר פה מה עושה לנו את זה? יכול להיות שרשור מעניין.
אחרת ואקצר בגלל העיפות שנפלה עלי, דבר אחד שיהיה ברור כשמוצאת מסתכלת היא רואה את הכל בשניות אבל בעיקרון המבט בעיניים מה הם אומרות... כשמסתכלים לי על הגוף ישר זה מביך וקצת מעצבן כי אני אוהבת שמסתכלים לי בעיניים למרות שזה מביך. מסתכלת על הכל כתפיים רוחב סגנון לבוש, מבט, התנהגות הכל הכל חשוב.. מה עושה לי את זה הכי הכי חשוב : עיניים טובות כי הרי בעיניים רואים הכל, אחר כך עוברת לשאר בקלילות ... והכי חשוב עם השיחה זורמת ואם כיף לדבר ..... ואם כיף לדבר ויש כיף להיות ביחד ... ואם מרגישים נוח יחד.... צריך להרגיש משהו באויר משהו טוב, להרגיש פתוחים ושלוים, רגועים ונינוחים ואז זה אומר שמשהו כבר עשה לנו את זה.
גדולות, קטנות, גבוהות, ונמוכות. אם איפור בלי איפור,{האמת מעדיף בלי} שיער שחור, בלונדי, או ירוק אם נקודות ורודות, שמנות, רזות, מלאות, ודקיקות. נשים שהקו שמאחד אותן שהן מודעות לנשיותם. גאות בה.ואוהבות את עצמן בשביל היותן כאלו...
בכל פעם כשאני עומדת מול גבר.. העיניים שלו לא מרצדות כאשר הוא מספר על עצמו, הוא ואני במבט עיניים ישיר ואז אני רואה את כל האמת שיוצאת דרך העיניים ולווא דווקא שפתים מדברות! זו האינטואיצייה שלי לגבי גברים..ועדיין לא איכזבה אותי... השקרנים דיי מדברים ולא מישירים מבט...
אני בעבודה, ובכתבה ארוכה... אבל ממה שהצצתי, נו טוב, אני אשה ישראלית ממוצעת... וכמו 33% מאיתנו, גם לי העיניים הן הן הגורם הראשון.... אחריהן,- אופן הדבור, וכמובן... התוכן.... אבל, בינינו...: מי לא נהנית לראות "חתיכים"?.... (וכמו נרות חנוכה, בחשיבה של: ואין לנו רשות להשתמש בהם, אלא לראותם בלבד...
מה עושה לי את זה - בחיי שהחיים שלי היו יותר יפים וקלים...!!
מסכימה בעקרון עם כולן: עיניים חיוך מבט כנות הייתי מוסיפה לרשימה הזו גם: שיהיה בשלום עם עצמו (ונורא קל לזהות את זה... בחיי) אבל זה לא מספיק. כל אלה הם כאילו... מעין... סוג של.... "תנאים מוקדמים".... אני יודעת!!! אני יודעת!!!! זה נשמע נורא!!! בבקשה אל תהרגו אותי...
אבל זה נכון, מה לעשות....??
כככה זה מרגיש לי. חושבת על השאלה שלך ניצתי כבר למעלה משעה וזה מה שהצלחתי להעלות בחכתי: כדי שמישהו "יעשה לי את זה", אבל באמת... מעבר לכל מה שכבר נאמר, אני צריכה להרגיש שהוא מרתק אותי. אישיותית. מכאן מגיעה גם המשיכה הגופנית, ולגמרי לא משנה לצורך זה איך הוא נראה. ומה זה אומר "מרתק אישיותית"??? הלוואי שידעתי להגדיר את זה במילים....
כל כך נכון ויחד עם זה ניסיתי להפריד,גם לי לקח הרבה זמן לענות לעצמי ולכם... אם ההכרות היא הכרות של פנים אל פנים (שאני קוראת לה היכרות טבעית,במכולת,בחדר המדרגות,בקפה השכונתי וכ"ו),הרי ברור שהניצוץ הוא חיצוני בלבד ולכן העיניים,שפת הגוף,מה הבן אדם משדר מהבפנוכו שלו,הם הדברים שנוגעים בי.כמובן שאם לא יהיה הפאן האינטלקטואלי ,חבל לו על הזמן. יכולה לאמר שמייחסת חשיבות אפילו לשפה,לאינטונציה. כאשר ההכרות באה ממקום אחר,כלומר מהרשת למשל,ברור לחלוטין שאם לא יסקרן אותי מהראש אין לו סיכוי... ושוב,שמה לב לכל מילה שנכתבת,לדקויות שחשובות לי וכשאפגוש אז יבוא השלב הקודם - מבט העיניים,שפת הגוף (אפילו איך הוא מחזיק את הגוף,האם שפוף או אולי מתוח ,או נינוח,אינטונציה). בכל מקרה כפי שאמרת יכולה להעיד על עצמי ,שגם אצלי המשיכה באה מהראש (שהוא האיבר הכי מיני שלנו
) ואיך אמר לי פעם מישהו? " את צרכה שקודם יזיינו לך את השכל" ( במובן של האורגזמה הראשונה שלך צרכה להיות אורגזמה אינטלקטואלית,אחריה יגיע כל השאר). מה אומר לך? הוא צדק.