מציאות מול דמיון

danistar

New member
מציאות מול דמיון

שעון בלי מחוגים ניגון חסר מעצורים הזמן עומד מלכת מסביב כאילו שלכת מחשבות שיוצרות תמונה חלומות חסרי הבנה העולם מתחיל להישבר צריך להתעורר מהר מקיץ לתוך הקיים אין משהו מושלם מאמין עדיין ברצון מקשיב אל ההיגיון

גל ים..

New member
מציאות מול דמיון...

אתייחס דווקא כאן לתשובתך אליי בקשר לרשת.. אין מקום רע ושחור ..האינטרנט הוא מקום שמספק רכילות ...לא היה מקום בו לא הגיעו אחרינו..אם היינו הולכים גם לקצה היקום הם היו מגיעים ומטפטפים את רעלם...אביא לכאן דוגמא אחת מוחשית שתבינו את הרוע הטמון באינטרנט... ואיך אומר ארז טל לא נגענו ... בשם אל הנקמות .. גל ים "אלו הם הדברים אשר לא ניתן להשיב: - חץ הנורה מקשתך - דברים שיצאו מפיך - גזירה שגזרו עליך אלים - וגם את יום האתמול. " לא אנחנו אמרנו! "למה נמשלת ההלעזה? לגלים גבוהים ביום בו אין כלל רוח" לא אנחנו אמרנו! "הלשון קוטלת יותר מסכין מבלי להקיז ולו טיפת דם אחת." לא אנחנו אמרנו! ולסיום: "למה משול האדם החי על דמיונות שווא? לאדם המצייר כיכר לחם על מנת להשביע רעבונו." לא אנחנו אמרנו! אלה דברי... חוכמה סינית עתיקה. אנחנו וכולם יודעים. כן גל ים כ ו ל ם יודעים. אז תמשיכי להשתולל, תמשיכי לפגוע, תמשיכי לייצר ניקים, לקלל, לאיים באסונות, תמשיכי לשקר. או עצרי רגע לחשוב במי את בעצם פוגעת ומדוע. בנו לא! ועלינו את גם לא מאיימת! רק תיראו למה האינטרנט מסוגל להגיע... גל

daniסטאר

אני דווקא אוהבת את השעון בלי המעצורים משום מה מזכיר לי את עליזה בארץ הפלאות והאמונה היא החלק החשוב התמונה. רק טוב!!!

אופה3

New member
דני כרגיל, הדמיון והמציאות, אתה

יודע, דווקא אצלי במציאות היומיומית, כייף להיות קצת בדימיון אבל השיר כרגיל מהמם, ואני מזמינה אותך, לקרוא את ההודעה שלי למטה, תקרא ותתכבד בהערכה רבה האופה

למעלה