מציאות מדומה

mental help

New member
מציאות מדומה

איזה כיף בשיעורי ספורט... ולא רק בגלל תוכנם, שאני אישית אוהבת אלא גם בגלל שבסופם במלתחות, פתאום כל הבנות נראות מציאותיות!!! גם ה``ברביות`` ביותר מקבלות פן מציאותי... אז, ויוה לה שיעורי ספורט! עדי

Black Star

New member
המממ..

שכחתי על מה אני מגיבה. שנייה.. אוקיי, עניין המלתחות, נכון? אני דווקא לא מרגישה ככה... לא יודעת, אולי זה חוסר הבטחון המוגזם שלי, אבל לי כולן נראות רזות כאלה..

V. Ghost

New member
קצת הפוך..........

חוסר בטחון.....מוגזם?ואני לפי איך שחשבתי שאני מכיר אותך בתור אחת עם בטחון........ עצמי גבוה I have more things to learn,i guess so ;-)

V. Ghost

New member
מציאות גרילה..ויטנאם??

אז נכון,לפחות אצלנו אחרי שיעורי ספורט כולם נראים מתנדנדים וסהרורים בגלל שאחרי זה יש מתמטיקה אבל... בכל אופן לפי התיאור שלך.....זה נשמע כאילו שעור ספורט אצלכן כמו מלחמת ויטנאם...... אני מקווה שלא ככה ...........בכל אופן גם אני אוהב את שיעורי ספורט ולא בגלל המלתחות ו.......אם יש מקצוע שאני משקיע בו כל יום והכי הרבה ולא בגלל הבגרות אז זה חינוך גופני ........אז את מנסה לומר שוב כבר לא משנה ביי אביעד

שני16

New member
הממ,אני מתארת לעצמי שזה נחמד...

הייתי יודעת יותר אם הייתי נמצאת שם.... אני חושבת שמתחילת השנה,הייתי בשניים או שלושה שיעורים מקסימום,כמובן שגם אז,בלי תלבושת.... אצלנו אין את כל הקטע של המקלחות,בכלל כל הקטע הזה של ספורט לא מפותח אצלנו(תלמידים משחקים בהפסקות כדורסל או כדורגל...זה נחשב?). ודרך אגב,מה כבר יש להשקיע במקצוע הזה????אני מבינה למה להשקיע בספורט,בריאות,כושר,צבא וכאלה,אבל בתור מקצוע?זה מעבר להבנתי.... בכל אופן,שיהיה לכם ערב טוב... שני

V. Ghost

New member
ניסיון הסברה

אולי לא ניסחתי לגמרי טוב,אבל בעקרון מדובר בכושר ? קצת -הרבה יותר,כל ההפסקות אנחנו מתאמנים וגם על חשבון 10 דקות מהשעור הזה ומהשעור הזה ......בכל אופן האמת התחלנו להתאמן אני ועוד שני חברים שלי כדי לראות אחד את השני סובלים -כן כן כאב בהתחלה,קצת ?הרבה האצבעות שלנו התנפחו -מהמתח הדופק הגיע עד 170 לפעמים,השרירים נמתחו -התכווצו too much והמשכנו והמשכנו ולכל שיעור אנחנו מאחרים ויוצא בגלל הפסקות שארוחת בוקר אוכלים בערך ב13:20 ........ בכל אופן עכשיו התקדמנו עם עוד שאיפות אני ל 30 מתח,66 שכיבות סמיכה,בשאר הדברים גם טוב.......לא חשוב כמה ;-) חבר שלי אחר 31 מתח,75 שכיבות סמיכה ........... אז זה הספורט שלנו ולא כדורסל וכדורגל.......

שני 16

New member
המממ,עצוב משהו,לא?

יש משהו פתטי בבנים שמנסים להראות ולהציג את הגבריות שלהם בדרכים כאלו...זה מה שאתם עושים? בכל אופן,כושר ה אחלה....אפילו אני התחלתי... בהתאם לתכנית הבריאות החדשה שכוללת הפסקת עישון,אני מתחילה לעשות אירובי,מאד קשה,אבל נורא כיף...כשאני אתחיל להיכנס לכושר,שכרגע הוא שואף לאפס,זה לא יהיה כזה קשה.... טוב,תמשיך להתעלל בעצמך ובחבר שלך...ותמצא משהו יותר מועיל לעשות בהפסקה,אני מסוגלת לחשוב על כמה.... לילה טוב שני

e-shfiyut

New member
מוזרים....

למה להתקלח בבית-ספר.... אי אפשר להתאפק קצת... זה לא שיש לי בעיות כמו ``איכס! ביחד?`` תאמינו לי התקלחתי בהרבה מקומות מגעילים אבל בבי``ס????? אני לא מבינה... אני (לפעמים) מחליפה חולצה... מה? לא מספיק?? שהפרחות יחנקו לירן

למעלה