מציאות ודמיון

זהרי

New member
מציאות ודמיון

כדון קישוט טיילתי בנט שלי לעיתים היתי אני ולעיתים כדמיוני פעם טיילתי כמל גיבסון ופעם כדנזל וושינגטון כל אשר רציתי.... להיות אהבתי להיות בדמיוני והיה זה חלומי ככה לשקוע לי בין העולמות לצאת וירטואלית עם אהבות ותמיד ידעתי שהמציאות שונה שבמציאות איני אותו האיש בתמונה אדם שונה..רגיש..ואוהב שאף לעשות צעד..קצת מפחד... וכשבחלום נחלתי אכזבה ובכיתי כמו אחד שאיבד אהבה ולא פקחתי את עיניי מהחלום אלא שקעתי אני עם הדכאון בדמיון והמציאות והחלום נהיו שזורים זה בזה ולעיתים היו לי מאוד מסוכנים בגלל זה להיות ככה באור יום ללכת ככה כמו בחלום כשלעיתים... לא התעוררתי בכלל בזמן הנכון וכיום אני רחוק מהחלום החלטתי להקדיש למציאות את הזמן הנכון להביט לאחור ופחות להתרגש ואוליי גם פחות להתאהב ולהיות עצמך זה דבר שונה להסתובב כאתה חשוף בקנה להבדיל בין החלום.. לבין המציאות שעולה על כל דמיון... ושולח לכם אהבה לכולכם סתם ככה ללא סיבה שיכולה להיות גם שלכם... זהרי

עדי 22

New member
ז ה ר י ../images/Emo35.gif

איפה אתה? מחפשת ומחפשת ולא מוצאת.. טוב שחיפשתי גם כאן.. מקסים!עדידוששש

~דויד~

New member
זהרי ../images/Emo18.gif איזה כייף

לראות אחת מיצירות המופת שלך שוב פעם כאן!!! תודה, תודה, תודה איש יקר!!!

deep ocean

New member
אהבתי!!

תיארת יפה מה שעבר עליך..והרגשתי שזה מה שעובר עליך בזמן האחרון

זהרי..

קוראת.. מנסה להבין בעצמי את הרצון לברוח מהחלום ולהשתמש במציאות כדי להגשים לפחות חלק מחלומותיי. תהיה עצמך. מסיכות לעולם לא אהבתי. פורים בהחלט לא חג אהוב. תבטח בעצמך שאתה יכול. וגם אני אבטח. לא אהבתי כמו שלמדתי. תודה לך. תודה לך על שחזרת. תודה על האהבה ששלחת. שולחת גם לך. בלי אייקונים. שני.

ילד האושר!!!

שיר יפה. אני חושבת שבאמת כדאי לך להתמקד בחיים המציאותיים שלך. ותדע שתמיד, אבל תמיד אני מסתכלת עליך בכל מקום יודעת שאתה מכלכל את צעדייך בתבונה כי רק כך חייך יהיו טובים! שלום לך

זהרי

New member
תודה

לפעמים אתה מתרחק מתרחק מהאוהבים מתרחק מהשונאים מתרחק מכולם אתה שקוע בעולם בעולם שאינו קיים שקוע בדמדומים בין האסור למותר ואז מגיעה ציפור קטנה לוחשת לך מי אתה מזכירה לך את עצמך בעצם היכן אתה ובין רגע מתנתק הינך מעצמך מביט מעל על מי שהית אתה ועל מי שכעת אתה והיכן אתה עומד רציתי לומר תודה הלואי שידעת על מה ולמה מעבר למה שנכתב בכיוון אחר ממש תודה לך שגרמת לי לחשוב המון לבצע דברים מעבר לדמיון ותקותי שזה יצליח ורק מקוה שמה שמייחל אני..גם יגיע תודה.

ילד האושר!!!

אם מעשיו ילוו במחשבה תחילה ומילותיו יהדהדו באוזניים בשלות אזי פרי עמלי לא היה לשווא. אך במידה ומילותיי נפלו על אוזניים ערלות יופנו חציי תובנה כלפיו. איחולי דרך צלחה בעתיד לבוא כשהווה עדיין מהדהד בחשיכה והעבר לא ישכח את שעבר עליו!! לא אחדל להגן על חסרי ההגנה ולהרחיק את המנסים לקטוף פרח מוגן!!!

למעלה