מציאות ביד2

sausageme

New member
מציאות ביד2

מידי פעם אני מפרסם פה דברים שווים שאנשים מוכרים ביד2. לפני שבועיים נתקלתי במציאה אמיתית. בחור ירושלמי פרסם מודעה על "תוף סנל" במחיר 150 ש"ח. הוא פרסם 3 תמונות וממבט זריז, הבנתי שיש פה משהו. דיברתי איתו, והוא סיפר משהו (אני זוכר במעורפל) שחברה שלו עברה לדירה והיא רצתה לפנות משם ציוד ישן. הוא בחר לקחת פטיפון וארגז שהיה ליד - בתוכו היה את אותו "סנל". ביום למחרת קניתי ממנו את הסנר. מסתבר שמדובר בסנר ludwig supraphonic super sensitive משנת 79. הדגם המדויק הוא LM410 והגודל הוא 14x5. הסנר היה במצב מעולה (למעט הרשת והעורות כמובן) אחרי ניקיון יסודי צביעה של הקופסה, והחלפה של עורות, התגלה לי שהרשת הולכת להיות אתגר כיוון שהתפס של הרשת לא סטנדרטי. תוך כדי בירורים לרשת חדשה, שמתי את הקופסה אצל אוריין כדי שירפד לי אותה. יצא נחמד מאוד. כמעט כמו שרציתי אבל בגדול יצא טוב מאוד. נחזור לרשת... מבירור באינטרנט עולה כי קיימות בפני 2 אפשרויות: רשת מקורית שמיוצרת ע"י לודוויג ורשת חלופית שמיוצרת ע"י puresound. פה התגלתה אכזבה. הרשתות האלו עולות כ-50$. יחד עם משלוח והכל, המחיר קפץ ל-120$. קניתי. בפועל מסתבר שהרשת של לודוויג לא משהו בכלל. קצת מעוותת, הקפיצים לא מסודרים באופן שווה וההחלמה מרושלת. להחזיר ולהזמין חדש היה עולה לי כמו להזמין בלי להחזיר. עכשיו אני מחכה לרשת החדשה. ובנתיים, אני אפרסם תמונות להתרשמות 1. קייס (מבחוץ) 2. קייס (פתוח) 3. תווית

ofirharlev

New member
הסנייר הזה היה שווה את הבלאגן?

שמעתי אחד שנראה בדיוק אותו דבר לא מזמן שהמוכר שלו טרח לציין שהוא אטרגינל משנות ה70 והוא היה גם בקייס קשיח מרובע, רק בלי ריפוד מבפנים, והוא היה דיי גרוע...

Vdrums

New member
סנרים ממתכת לא משתבחים עם הזמן.

זה או שאתה אוהב את הסאונד או שלא. אני אישית לא מבין את ההתלהבות מסנר מתכת בן 40

Vdrums

New member
(תפוז מעפן, נשלח בטרם עת...) לעומת זאת לשמוע

סנר עץ "LEEDY" מ1938 זאת חוויה.

sausageme

New member
כל אחד והטעם שלו.

אני יודע שאת הסנר הזה מוכרים ב-400$ ב-ebay. זה כנראה הסנר המוקלט ביותר בהיסטוריה. מעבר לזה, אני אוהב את איך שהוא נשמע.

oovdrumer

New member
יש לי כזה שנת 74

14x6.5 . וזה סנר מטורף . נשמע טוב גם בגבוה וגם בנמוך.

sausageme

New member
מעריץ של בונהם?

dudester

New member
מי האוריין המדובר?

חשבתי לתפור קייס רך מרופד לסנר, מה העלויות פחות או יותר?

למעלה