מצטרפת!!

angel enamorado

New member
מצטרפת!!

מכיוון שבמשך השבוע אני לא פנויה לראות, לרוב אני רואה בשבת את הרצף פרקים.. היום פיספתי איזה 2 אבל בקטנה.. אחלה סדרה, ממש מוצלחת!! חדשנית, לנוער, דמיונית .. בקיצור ממש מוצלחת וטובה.. בכל אופן, מכיוון שגם פיספתי את ה2-3 פרקים הראשונים (איזה פרק אנחנו כבר??) מישהו מוכן להסביר לי ת'קטע של איה (מאיה) וניני (יונתן)?? הבנתי שהם בין לילה הפכו מבני 10-12 או כמה שזה לא יהיה, לבני 15.. איך זה קרה?? מי יודע?? בקיצור, אני אשמח להכנס לעניינים ולהבין קצת יותר מה קורה :)

orianush

New member
../images/Emo131.gifחדשה..

שלום לכווולם.. גם אני חדשה פה.. ראיתי כמה פרקים של הסידרה ואהבתי נורא.. השבוע לא ראיתי ורציתי לראות היום אבל פספסתי אז אם מישהו יכול לספר לי מה היה אני אשמח.. וגם אני לא ראיתי את ה-2 פרקים הראשונים אז אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה הקטע עם איה וניני.. מקווה שאני אשתלב מהר..

../images/Emo24.gif ברוכות הבאות ../images/Emo24.gif

היי, אני גל, בת 15
הנה התקצירים של הפרקים הראשונים, אני מקווה שזה יעזור
פרק 3: אסיה תכנית הלימודים של השמיניה יוצאת לדרך. איה וניני פוגשים בפולשת שנכנסה לביתם. רוברטו לא מצליח לאתר את עמוס וילדיו. אבי נכנס לגור אצל מיקה. אדם ונטשה מחליטים לא לספר לאף אחד על מה שהיה ביניהם... פרק 2: היום הראשון שנת הלימודים נפתחת, אבנר מציג בפני דגנית את ילדי השמיניה.. איה וניני מנסים להתרגל לגיל החדש שלהם. רוברטו ממשיך לצפות בהם ולתכנן תכנונים... פרק 1: החדר העגול יום לפני תחילת שנת הלימודים, שמונה תלמידים מחוננים עומדים להצטרף לפרוייקט הסודי, ויש כבר מי שמרגל אחריהם... נטשה מאכזבת את אדם, מיקה רבה עם הוריה, אבי מתקשה להיפרד מאמו... מאיה ויונתן הופכים להיות בני חמש עשרה. בקיצור, אבא של מאיה ויונתן, עמוס, בנה מכונת זמן ובעזרתה הוא הפך אותם מבני 10 לבני 15 כדי שיסתדרו בלעדיו, מכוון שהוא נסע לטיפולים (ואחר כך מת.. כבר היה את הפרק הזה..)

orianush

New member
../images/Emo51.gif גל..

עכשיו הבנתי.. אהה ומה הקטע עם רוברטו הזה?! דרך אגב אני אוריאן בת 14 וחצי מירושלים.

../images/Emo92.gif

עדיין לא ברור, רואים רק שהוא מרגל אחריהם, אבל לא יודעים עדיין למה
ואם אני לא טועה, לרוברטו, עמוס ואבנר יש סימן זהה על היד, משהו שראיתי, בטח יהיה לזה קשר בהמשך
דרך אגב, שם יפה

למעלה