מצטרפת...

מצטרפת...

שלום לכולם, אני בת 29 סובלת כ-13 שנה ממחלה שנקראית cushing. המחלה בין היתר מעלה את רמות הסוכר בדם. לאחרונה רמות הסוכר שלי הגיעו ל-290 בצום בבוקר וכמעט 400 לאחר הארוחות. HA1C שלי 12.7. התחלתי לקבל גלוקומין X 2 ועדיין הסוכר גבוה. קראתי כמה הודעות כאן על משאבת האינסולין. האם מישהו יכול לספר לי מה זה בדיוק. תודה,

ברוכה הבאה למועדון../images/Emo8.gif

משאבת אינסולין הינה - מכשיר המחקה את הלבלב ומזליף באופן שוטף אינסולין לגוף בלא צורך בזריקות. אי לכך היא מתאימה לסוכרתיים מסוג 1 התלויים באינסולין. וכרגע זה אינו המקרה שלך, לפי מה שהבנתי כי את מקבלת כדורים ולא אינסולין בזריקות. בכל מקרה אני מצרפת לך קישורים על המשאבה שיסבירו את העיניין טוב יותר ממני. אשמח אם תרחיבי קצת על עצמך: מתי התחלת לקבל את הכדורים ואיך את מסתדרת? אנני מכירה את המחלה שאת לוקה בה ואם לא אכפת לך אשמח ללמוד עוד. אנחנו פה לשמוע ולענות

היי "השושן הצחור"

קודם כל תודה רבה... אז ככה: cushing = הפרעה הורמונלית. במקרה שלי ההפרעה המחלה היא תוצאה של אדנומה (גידול שפיר) בבלוטת ההיפופיזה (יתרת המוח). האדנומה יוצרת לחץ על הבלוטה והפרשה מוגברת של הורמון הקורטיזול (סטרואיד). עודף מהורמון זה גורם ל: השמנת יתר, לחץ דם, סכרת, שיעור יתר ועוד ועוד... (חוויה) המחלה דיי נדירה (1 למיליון) בשלוש שנים האחרונות הצטרפה לשאר הבעיות גם הסכרת. עד היום טופלתי בגלובן בלבד ולאחרונה (שבועיים) אני מקבלת גם גלוקומין X2 אני מסתדרת עם הכדורים ... לפעמים שוכחת ... והערכים לא ממש ירדו. לפני כשבוע עשיתי CT של הבטן והתגלתה צ'יסטה בלבלב... (לא בטוחה שקשור למחלה). זהו...אני אכנס לקישור. שוב תודה,

לא משעמם אצלך../images/Emo3.gif

האמת נשמע לא קל- אבל נראה לי שאת מתמודדת עם כל זאת בצורה טובה
חוץ מזה שאת שוכחת את הכדורים |איקון עושה נו נו נו|. כדי לך אולי גם להכנס לאתר של לזר קאופמן ולקרוא מעט על האינדקס הגליקמי ולהתחיל לאכול מזון מתאים: אורז מלא, חיטה מלאה, סיבים וכדומה.

למעלה