מצטרפת

חופה241

New member
מצטרפת

לנצח אחיותי במלחמה מתמדת... אני אמא ל 2 הקטנה בת שנה ו 4 כל חיי הייתי שמנה ונלחמתי בדיאטות לפני החתונה ירדתי 28 ק"ג הכל עלה בהריון ראשון ולא ירד עד הריון שני כולל תוספות ... היום אני אחרי ירידה של 30 ק"ג.. יש לי עוד 10 בשקט כדי להיות ממש מרוצה.... ואני אף פעם לא מרוצה.... אבל לאחרונה אין לי שליטה על הפה .... אני במסגרת ולא מצליחה לשלוט.. יש מחסום שאני לא מצליחה לשבור אותו ואני במרחק של 200 גר' ממנו ומיואשת .... קולטות איזה אבסורד.... כולה 200 גר' בשביל לקבל זריקת מרץ להמשך להחסיר קידומת ולהמשיך להתקדם כלפי מטה... אופ איתי ... כל הזמן יש סיבות אני לפני מחזור ,אני במחזור ,אני בלחץ ,תקופה לא קלה וכאלה.... באתי לקבל ולתת כוח ... מחבקת את כולן

לבבית26

New member
שולחת לך כוח, את מלכה ירדת 30 קילו

הכל קטן עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד

יעל י

New member
30 ק"ג פחות...אחותי כל הכבוד

ברוכה הבאה אכן מלחמה. איך ירדת את ה 30? נשמע שאת צריכה שינוי. כתבי מה את אוכלת וננסה לעזור לך.

חופה241

New member
כך רזיתי

כשלושה חודשים אחרי חופשת לידה עשיתי 30 יום בלי פחממות וסוכרים וירדתי 9 ק"ג. אח"כ בהדרגה הוספתי פחממות ל2 ארוחות ביום בלי לאכול בין הארוחות אח"כ הוספתי ארוחות ביניים כגון פרי ביו וכו' הכל ללא מאמץ ספורטיבי כמעט בכלל מלבד לרדוף אחרי הילדים וספונג'ה בבית ... היום אני בקושי מצליחה לעשות ספורט ויודעת שבלי זה עכשיו זה כבר לא יזוז... ה 30 כבר מאחורי אבל מה עם מה שלפני אני כבר הרבה זמן 2 למעלה 2 למטה אבל לא שוברת מחסום מסויים שמבחינתי הוא שתוקע אותי ברמת המחשבה אין כמעט דיאטה שלא ניסתי אשמח לשמוע עצות נוספות ..... משהו שאולי ישנה משהו .... אני יכתוב מה אני אוכלת בוקר ביצה קשה 2 פרוסות לחם קל 2 כפות גבינה מלפפון ועגבניה ביניים נס קפה ותפוח צהריים מנת חלבון כלשהי פחמימה (לא תמיד) והמון ירק ביניים נס קפה ביו 1.5% ערב סלט ירקות 2 מנות חלבון מנת פחמימה ביניים גלידל 30קל' זה פחות או יותר סדר היום רק שלאחרונה אני חורגת חבל על הזמן .... הרבה פחות ממה שהייתי חורגת פעם ... אבל עדיין זה תוקע לי את הירידה ... מה עושים ?

אור685

New member
היי, מה שאני יכולה להציע לך-

לא כתבת אם את שותה מים- זה מאוד חשוב! ודבר שני - ספורט! ממש אין ברירה. הייתי במצב דומה לשלך, והפעילות הגופנית - זה מה שעוזר. בהצלחה !

לילית462

New member
מה עושים ? שינוי!!!

ראשית ברוכה הבאה, שנית, סחטיין על השלושים ק"ג
זה ממש לא הולך ברגל! שלישית, נשמע שאת צריכה שינוי. אני הייתי מנסה סוג חדש של ספורט, משהו שלא עשית בעבר, אולי ספיננינג, או אופנים, אולי פילאטיס. אצלי אישית יוגה זה תמיד מקום ראשון. אפרופו יוגה, יש סוגים של יוגה שקורעים לך את הצורה וזה גם מגמיש את הגוף, גם מחזק אותו, מבפנים ומבחוץ וגם מרומם את הנפש ומשפר את איכות החיים בכלל (וחיי המין בינהם). בנושא הדיאטה, או יותר נכון התזונה - את אוכלת את אותו הדבר כבר הרבה זמן, גם כאן הייתי עושה שינוי. אולי ללכת לקורס בישול מענין ורלוונטי, להצטרף למסגרת שונה / חדשה. הייתי עד עכשיו בשומרי משקל? תחליפי קצת למירי בלקין - (רק דוגמה, כן?) שינוי יכול להכניס המון מוטיבציה ורוח חדשה למפרשים. ספרי לנו מה החלטת ואיך הולך. ברוכה המצטרפת לשורותינו.

חופה241

New member
שבת שלום

היי בנות, אין לי שום ספק ששינוי זה מה שחייב להתבצע והכל ענין של משמעת ורצון החלטתי לאסוף את השברים שלי שפיזרתי על הריצפה ולהרים את עצמי מחדש ולהבין שבתהליך הזה יש גם רגעי משבר ועצירה, אין לי ספק שבחיים כמו בחיים אין תהליכי זבנג וגמרנו מה גם שבתהליך הזה זה חשוב שזה לא יקרה כדי שכל מה שירד לא יעלה .. אני חייבת להפנים שמדובר פה באורח חיים בריא ושינוי מהותי לחיים ... התחלתי לשתות יותר לגבי פעילות גופנית אני יקבע עם עצמי מראש בתחילת כל שבוע מתי אני יכולה להתאמן... תודה שאתן כאן יקירות .... בננות ראיתי כאן שהיה קישור לפורום דיאטה ואורח חיים בריא ומירי בלקין הגיעה להתארח.. ראיתי שהיא ממליצה להפסיק לאכול ב5 פחממות.. למישהי יש תפריט שלה בהישג יד הייתי רוצה לראות את הפריסה לאורח היום ... שבוע טוב.. נשיקות ...

למעלה