מצטרפת.........

חופה 1

New member
מצטרפת.........

אז ככה.... אני בת 28 אמא לבן בן שנתיים וחצי ובת בת חודש ... כן כן ... ילדתי לפני חודש ועכשיו כבר אין תירוצים... ובהחלט כבר הגיע הזמן לעשות עם עצמי משהו.... קצת היסטוריה.. תמיד היה לי עודף משקל... אין דיאטה שלא ניסיתי... שומרי משקל ,מירי בלקין, מרזי מורית,הומאופטיה,חוגי בית,מכוני כושר ודיאטות לבד... בכולן ירדתי ועליתי כפול כשהכרתי את בעלי משהו קרה פתאום.... נרשמתי למכון כושר עבדתי אז במשמרות יצא לי לאכול 2 ארוחות ביום כי עבדתי ערבים ולילות הייתי במכון 3 פעמים בשבוע...וירדתי 28 ק"ג לבד.... קצת לפני תום הירידה אני ובעלי התחתנו ותוך 4 חודשים כבר הייתי בהריון עם הבן הגדול שלי בהריון שלו עליתי המון לא יודעת אפילו כמה ממש התבאסתי להישקל ובטיפשותי חשבתי שאחרי ההריון הכל יעלם ולא כן היה , אחרי הלידה שלו הייתי בבית 10 חודשים ורק אכלתי ועלתי עוד..... התחלתי הריון שני עם עודף משקל גדול ולמזלי לא עליתי הרבה בהריון שני .... כל הבגדים מהתקופה הרזה קורצים לי בארון , אני רואה תמונות שלי מהתקופה הרזה ופשוט מתגעגעת להרגשה .... החלטתי שזהו זה ..... הגיע הזמן לחזור למקום הזה ... ולכן אני כאן... לקבל חיזוק ותמיכה .... אני מאחלת לעצמי להצליח לסגור את הפה .......... להספיק לעשות כושר לפחות 4 פעמים בשבוע ............ ולקבל את התהליך הארוך והחשוב הזה בהבנה ........

אור685

New member
היי,הגעת למקום הנכון!

נראה שאת יודעת כל מה שצריך... אז מאחלת לך הרבה הצלחה!

יעל י

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

את מניקה? אם כן אני מציעה ללכת לדיאט' בגלל האחריות וחוצמזה...להיות איתנו.נעזור לך.

חופה 1

New member
תודה תודה.......

כייף להיות במקום חם ותומך..... למרות שהיה לי יום משוגע אתמול צלחתי את היום באופן טוב... זו רק ההתחלה אבל אם תרצו אין זו אגדה... אני לא מניקה לכן אני הדיאטנית של עצמי.... פעילות גופנית אינטנסיבית אני יכניס לתפריט שבוע הבא... כשאני יהיה 6 שבועות לאחר לידה... חיבוק חם לכולן... שבוע נפלא של ירידות ברוכות....

למעלה