מצטרפת.....

שקדון

New member
מצטרפת......./images/Emo7.gif

שלום לכן, מתוך העצב והקושי, מהצורך למצוא הקלה לגעגוע, נתקלתי בפורום שלכן. אמי נפטרה לפני כ- 3 שבועות, כ"ח בתמוז, באופן פתאומי ובלתי צפוי. הזמן מאז עובר באופן לא ממשי, כמעט הזוי. הגעגוע התמידי אליה, אל החיבוק והמבט האוהב שלה מציפים את התחושות. ובינתיים, מנסים למצוא את הדרך לעבור את השעות והימים הקרובים.

gcnet

New member
שלום שקדון

אני לא אחת שיודעת להגיד את הדברים החכמים והנכונים {בשביל זה יש בנות אחרות בפורום} אבל אני תמיד יכולה לשלוח חיבוק ענקי שאומר את כל מה שאני לא מצליחה להגיד...

Ofra m

New member
למה את חושבת

שהדברים שלך הם לא חכמים? אז קודם כל דעי לך שאת טועה ושנית נסי להאמין בעצמך כי עצם זה שאת כותבת כאן זה מאוד חשוב לכולן ולכל דיעה כאן יש מקום. באהבה עופרה.

Ofra m

New member
שלום לך שקדונית

קודם כל ברוכה הבאה,ואיתך באבלך,כאן תוכלי למצוא אוזן קשבת להתייעץ ולספר את שעל ליבך,תנסי להכנס לפה בימים הקשים שלך ולכתוב לנו,כולן כאן ישמחו לעזור לך. בקרוב ייערך כאן מפגש פורום מקווה שתוכלי להגיע....איתך עופרה.

שלום שקדונית ../images/Emo16.gif

צר לי על אבלך וצערך ומקבלת אותך בברכה אלינו... התקופה הראשונה לאחר מות היקר לנו, היא אכן תקופה הזויה ובלתי נתפסת. אט אט יתפסו הדברים את מקומם בחייך, ותתחילי להפנים את גודל האבידה ... כרגע תני לעצמך לחוש את הכאב ולהביע את התחושות, ומאוחר יותר תוכלי לעבד את הדברים בתוכך. את מוזמנת להשאר איתנו ולשתף ככל שיתאים לך.

ymz

New member
שלום שקדון ../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך ובכאבך. וברוכה הבאה לפורום, כאן תמיד תוכלי למצוא כתף תומכת ואוזן קשבת. אנחנו תמיד כאן אחת בשביל השניה, תרגישי בבית.

שלום שקדון.

משתתפת בצערך. כ"ח בתמוז הוא בדיוק היום בו נפטרה אמי ... אנחנו כאן בשבילך, ואת מוזמנת להישאר איתנו, בשעות קשות, וגם בשעות טובות, שעוד תגענה. סקאלי

שקדון

New member
תודה חברות

קראתי את התגובות, יש משהו מקל במעט לשתף את מי שמבין. עוד קשה לי למצוא את עצמי בגירסה החסרה הזו של החיים עכשיו, בלי אמא. לאחרונה אני חושבת שלא הייתי מספיק חברה לחברתי הקרובה שאיבדה את אביה לפני כחצי שנה. ביום שישי הקרוב יהיה ה- 30 לפטירתה. התקשנו מאד לבחור את האבן, ההתעסקות בבנית מצבה היתה לנו חוויה רגשית מאד קשה. מאידך, את החשוב בעיני - הכיתוב שעל המצבה, הדברים שרציתי לאמר פרצו מנשמתי ועלו על הכתב, והצלחתי לשמחתי הרבה, לבטא ולו במעט את האהבה האמיתית הכנה, שחשנו כולנו.

שלום לך..../images/Emo20.gif

מאוד מצטערת לשמוע... מוזמנת לשתף בכל מה שעולה.. ברגשות.. במחשבות.. בתחושות... במה שירגיש לך נכון.. אנחנו איתך...
ו... שמחה שמצאת אותנו.. ברוכה הבאה...

למעלה