מצטרפת רשמית לפורום

sashkashurik

New member
מצטרפת רשמית לפורום ../images/Emo13.gif

אחרי שנתיים הפסקה בגלל שנולד לי בן, סוף סוף חזרתי לעבודה. זה השבוע הראשון שלי בתור ספרנית רכש (וגם יעץ והשאלה וכל שאר התפקידים
) ב Alliant International University in San Diego, CA, USA. אשמח להצטרף לפורום הזה וללמוד או לנסות לתרום. אין לי עברית בעבודה, אני משתמשת במקלדת וירטואלית, אז אם אכתוב באנגלית זה אומר שאין לי כוח למקלדת וירטואלית - איתכם הסליחה. תרגישו חופשי לשאול שאלות.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אנחנו אמנם פורום קטן אבל אני מקווה שיגדל עם הזמן. את הראשונה המצטרפת אלינו שלא חיה בארץ. אני רואה שיש לך מגוון תפקידים בספריה מה שגורם ליותר עניין. את יכולה לכתוב באנגלית. כולנו כאן יודעים אנגלית אם כי עברית יותר נעימה כמובן. אגב, כשאת כותבת אנגלית תצמידי את הטקסט שמאלה ע"י שימוש בקוד
ואחרי זה​
ובין שניהם הטקסט באנגלית. מה זה Alliant International University? בינלאומית מאיזו בחינה? ומה סוג הפרסומים שיש לכם?

sashkashurik

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

http://www.alliant.edu/wps/wcm/connect/website - This is our website. I just started working here, so everything is as new for me. I don't know why is it "international", I guess, may be because there are a lot of international students here (although my previous experience was with NATIONAL UNIVERSITY and there were a bunch of international students too
). The university focuses mainly on Social Sciences, Psychology, some Business and Education. So, mostly I am overwhelmed with psycholgical tests - they are really a pain in a... That's all I know for now. Thank you again for welcoming me.

חייםלוי

Member
מנהל
מבחנים פסיכולוגיים יש הרבה בבר אילן

אני מניח שיש אכן בעיה בטיפול בהם. באיזה ספריה לאומית עבדת קודם? אני עובד בספריה הלאומית בירושלים.

sashkashurik

New member
I worked at National University

before in San Diego also (www.nu.edu) the library was called National, but it was the university library. In Israel I worked in Technion a bit as a student helper and then in Teldan, but then I moved to USA. Still hoping to go back to Israel someday...​

חייםלוי

Member
מנהל
הלינק מאוד נחמד ומועיל

אלא שלכתוב הודעות בקביעות עם מקלדת וירטואלית אפשר להשתגע.

sashkashurik

New member
צודק ../images/Emo4.gif

אתמול ניסיתי להתקין עברית אבל אני צריכה Installation CD ואין לי. מקווה שלמחלקת המחשבים יש...

חוטהשני

New member
כדי לכתוב בתפוז לא חייבים מקלדת וירטואלית חיצונית.. יש כאן מקלדת וירטואלית של הפורומים. לוחצים על [עברית] ומקבלים מקלדת וירטואלית..

חוטהשני

New member
מה שכן.. לפעמים גם זה לא הכי נוח.. אבל אפשר לשלב בין עברית לאנגלית ../images/Emo3.gif

sashkashurik

New member
../images/Emo51.gif

ו
על הלינק. אני משתמשת במקלדת ש תפוז, אבל הלינק שהבאת מאוד שימושי לרוסית - אומנם זו שפת האם שלי אבל אני לא יודעת להדפיס על עיוור.

חייםלוי

Member
מנהל
זה לא בעיה. אפילו אני שלא יודע

רוסית מכיר כבר את מיקום כל האותיות הקירילות. קצת אימון ואת תכירי את המיקום של האותיות. כשתתקיני עברית במחשב תתקיני גם רוסית. בקיטלוגים אנחנו מוסיפים את הכותר המקורי והמחבר בשפה שבה הספר נכתב אז למדתי גם אותיות קיריליות. לגבי ערבית יש מחלקה אחרת שמטפלת בכל הספרים הכתובים באות ערבית.

Sapientia

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

וואו, All the way מסן-דיאגו
הפורום הגיע רחוק
איך הגעת לשם? מתי? אשמח לדעת את שמך ולשמוע על העבודה. ברוכה הבאה, תישארי איתנו
חנה. (סטודנטית לספרנות שנה שנייה ואחרונה, עובדת באוני' כבר 5 שנים)

sashkashurik

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

האמת שאין לי מושג איך הגעתי לסן דייגו - החיים פשוט התגלגלו להם ככה... הגעתי לארץ בגיל 15 ונשבעתי שלעולם לא אגור בארץ אחרת, והנה כבר 5 שנים אני כאן, בגולה, ואין לדעת מתי אחזור לארץ אם בכלל. כל זה קשור כמובן בגברים - בעלי גר בסן דייגו... אני גם גרתי בחיפה כמה זמן. ומכל הערים שגרתי בהן, דווקא בחיפה לא הצלחתי למצוא עבודה.
ניסיתי להתקבל לאוניברסיטת חיפה (לעבודה) ולא הצלחתי, בטכניון אפילו לא הסתכלו לכיווני, בסופו של דבר עבדתי בתור סטודנטית בטכניון. גרתי בנתניה, עבדתי, גרתי בתל-אביב, עבדתי, בסן דייגו פעמיים מצאתי עבודה - מה שהדהים אותי ביותר, אבל בחיפה לא היה לי מזל.
אני אספר על העבודה החדשה שלי כשאתחיל לעבוד שם ממש. בינתיים אני בTRAINING אז לא עשיתי הרבה. תודה שוב על קבלת הפנים.
שמי סשה, אגב.

למעלה