מצטרפת עם שאלות

מצטרפת עם שאלות

הגיע הזמן "לצאת לאור". אני קוראת כאן לא מעט והחלטתי שזה הזמן. שאלה לי אליכם: היכן אני יכולה לשאוב מידע על הזכויות שלי כאם חד הורית? הבנתי שיש לי הנחה בארנונה של העיריה (בעיר שלי) הבנתי שיש לי נקודות זיכוי במס הכנסה... וחוץ מזה.... זהו? כל הזמן אנשים מדברים על ההטבות של החד-הורים. הייתי שמחה לדעת על מה הם מדברים... תודה, חד הורית

Bavmorda

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה....

לגבי העיריה, שווה פשוט להרים צלצול למחלקת המיסים ולברר. היו כל מיני שינויים מאז שבדקתי לאחרונה לפני מספר חודשים ככה שהמידע שיש לי לא ממש מעודכן. לגבי מס הכנסה, אני חושבת שאפשר לבדוק באחד האתרים של הממשלה אבל אני לא בטוחה... מומלץ לבדוק *גם* מול הרוא"ח של החברה בה את עובדת, ככה שתוכלי ליצור הצלבה במידע שתקבלי. מחלקת המשכורות אמורים להיות מעודכנים בכל בדברים האלו. BAV.

תודה ../images/Emo13.gif

אני עצמאית, פתחתי עסק משלי לא מזמן, ואני עדיין קצת "מדשדשת". אין הטבות נוספות חוץ ממס הכנסה ועיריה? אודה על כל פיסת מידע. ד"א - יש לי פגישה עם יועץ מס בעוד שבועיים (בקשר לעסק שלי) אז אני מניחה שהוא ידע גם לענות לי על זה?! תודה

יועץ מס

יועץ המס צריך להקיר את הנועלים אך כדאי לצלצל עליו ולבקש שיכין כצט רקע לפני הפגישה תשאלי אותו שאלות ספציפיות כלומר אם יש לי זכויות בביטוח לאומי או בביטוח משלים או אחר ואם אני מפרישה כסף לבטחונות לילדה א זה נחשב בזיכויי מס בהצלחה

3מרגו

New member
תלוי מה

לילדים עד גיל 3 במעון נעמת/ויצו תשלום מאוד מוזל כאשר האם עובדת. יש משכנתא לחד-הוריות.גם איזו עזרה לשכ"ד. מעבר לזה לא נתקלתי.

תודה לכולם על התשובות ../images/Emo140.gif

קדימה לעבודה

../images/Emo124.gif יש פה בנות ממודיעין?

נראה לי שהרוב מתל אביב ?! אם בכל זאת יש בנות ממודיעין שהיו מעוניינות לעשות היכרות, בשמחה

למעלה