מצטרפת לפורום!

DanaDuck

New member
מצטרפת לפורום!

היי, אני דנה. אני מדובבת בדיוק 4 שנים. מהסדרות שעשיתי דיבבתי את: סאקורה- סאקורה פוקימון- האחות ג'וי דיג'ימון- זואי, קאזמון, זפירמון טוקיו מיו מיו- פורין סוניק X- איימי שאמן קינג- לילי, מרכוס קליפורד הגור- לוץ, לוסי ועוד סדרות וסרטים שהשתתפתי בהם בתפקידים משניים יותר. אני מאד אוהבת לדבב. זה תמיד היה החלום שלי ואני שמחה שיצא לי להגשים אותו! בחודשים האחרונים עבדתי על שיר וקליפ ובשבוע האחרון הוא עלה לאינטרנט וכבר יש לו מעל 30,000 צפיות. אני אשמח אם גם אתם תצפו ותביעו את דעתכם הכנה עליו! אוהבת יותר מתמיד~!

Hawkgirl

New member
איראשאיי מאסה דנה!

יש בשיר הנטאי$#&%#&%$ ויורי%$#&$#&% אבל אהבתי ת'מאקוט D: (נמנמ, לכל מי שעוד לא מכיר אותי, זו לא שגיאת כתיב, ככה אני כותבת מכות D: ) פשש, לחן שלך? OOO: קבלי ח"ח. *באקה ריינג'ר שליטה! #&%$#&%$* http://img293.imageshack.us/img293/3702/bscap0006ne9.jpg

DanaDuck

New member
חחח

אני מניחה שאיראשאיי מאסה זה ברוכה הבאה או משהו?הנטאי? חחח... לזה את קוראת הנטאי?

Hawkgirl

New member
אכן זה ברוכה הבאה P:

לא יודעת, היו שמה קטעי מיטה לא מצונזרים XD

אהלן דנה

ממצב? אני רמי טל, מדבב באולפני נ.ל.ס כבר משהו כמו שלוש שנים. הפעם היחידה שראיתי אותך באולפן היתה כשרותם אזרה אומץ וביקשה ממך להצטלם... זוכרת? XD ואז התחלת לייעץ לי על דרכים להגיע מחיפה לנלס P: (כי סיפרתי לך שגם אני מחיפה וזה התגלגל לשם איכשהו) הקליפ חמוד (וקליט) בטירוף!

Hawkgirl

New member
אוי.. אני לא אשכח את היום הזה XD

אפילו אני לא מבינה לפעמים איך אני מוצאת את האומץ לעשת דברים כאלו XDDD הבושהההה הבושהה%$#&%$#&%

Bar391

New member
שלום דנה [=

אני בר...פגשתי אותך פעם אחת שבאת לקורס שלנו במפגש הראשון....ואז טליה אמרה לנו שאת מדבבת את סאקורהXP

מאיוש33

New member
היי דנה!../images/Emo13.gif

מה באמת דיבבת את סאקורה?? ואת האחות ג'וי?? מאגניב לאללה!
וגם אני רוצה להיות מדובבת והתקשרתי לאולפני נ.ל.ס והם אמרו שאין עכשיו קורס כי הם בדיוק בהקלטות...מינימום(!) שבועיים שלושה... רציתי לשאול אותך איך הגעת לעולם הדיבוב??...עשית קורס בנ.ל.ס?? אהה...קליפ יפה! את כתבת?

yotam2233

New member
היי ^_^

שיו... אני מת על הסימן הזה (^_^)..... היי דנה אני לא יודע אם את זוכרת אותי אבל בקורס של טליה אני עשיתי לך שלום מבעד לזגוגית של החדר דיבוב אחרי שטליה הציגה אותך.... השיר והקליפ ממש יפים ^_^ !!!!!!!!! תוציאי דיסק !!!!!.... חחח ^_^

miaBaby

New member
דנה מה קורה?

וולקאם! וממצב? לא פגשתי אותך מאז ימי סוניק X .... P: זו מיה, ד''א...

miaBaby

New member
הכל סבבה

ועובדת...ג'וניפר לי ובית פוסטרס תפקידים ראשיים... כיף P:

למעלה