מצטרפת לפורום נולד לי נכד...כבר לפני 9 חודשים...ואשמח להצטרף לפורום
E ediana New member 16/3/08 #5 סבתא של ארבל - אפשר גם להצטרף? אני סבתא של ארבל בת שנה וחמישה חודשים חמודה אמיתית, שרה,רוקדת ואוהבת את הבובה "מאמי" לפני חודש קנינו לה בובה שאומרת "מאמי" כאשר מוציאים לה את המוצץ ואז היא החליטה שזה השם שלה.
סבתא של ארבל - אפשר גם להצטרף? אני סבתא של ארבל בת שנה וחמישה חודשים חמודה אמיתית, שרה,רוקדת ואוהבת את הבובה "מאמי" לפני חודש קנינו לה בובה שאומרת "מאמי" כאשר מוציאים לה את המוצץ ואז היא החליטה שזה השם שלה.
א אור חבצלות New member 16/3/08 #8 ../images/Emo140.gifברוכה הבאה סבתא 1 ../images/Emo140.gifרוכה הבאה ediana
ס סבא אלי 6 New member 16/3/08 #9 ברוכות המצטרפות../images/Emo140.gif מדוע הסבים לא מצטרפים../images/Emo35.gif
י יחפהבפארק New member 17/3/08 #13 מצטרפת לברכות../images/Emo24.gif כל סבתא נוספת היא כח חזק ומשמעותי למפלגת הסבים והסבתות לשינוי פני החברה הישראלית לא להיבהל. אנחנו מפלגה וירטואלית לחלוטין. בדיוק כמו הממשלה שלנו
מצטרפת לברכות../images/Emo24.gif כל סבתא נוספת היא כח חזק ומשמעותי למפלגת הסבים והסבתות לשינוי פני החברה הישראלית לא להיבהל. אנחנו מפלגה וירטואלית לחלוטין. בדיוק כמו הממשלה שלנו