*מצטרפת לפורום מהר*

Iris cream

New member
*מצטרפת לפורום מהר*

שלום לכולם!!! אני איריס, בת 14 עוד חודש, מישוב על קו התפר. כל מי שהיה בפורום הארי פוטר- מכיר אותי, כל מי שהיה באקטואליה לנוער ביומיים שעברו, מכיר אותי. אני באתי לכאן כשראיתי את ההודעה ששמתם בפורום הארי פוטר- ואני, שבנות גילמור היא הסדרה האהובה עליי (יחד עם חברים, מכושפות וקטנטנות) ולא הפסדתי אף פרק שלה. אמ....התחביבים שלי כתובים בכרטיס האישי שלי, למעוניינים. ורק רציתי לומר: טריסטן הוא הרבה יותר חתיך מדין (למרות שבעונה הזאת דין יותר חתיך מבעונה הקודמת בגלל שהוא השתזף)
Iri$ Cre@m
אני מתכוונת להתמיד פה, כך שתדעו שהאייקון המסויים הזה מאומץ על ידי, וקוראים לה פלאוור:)

swirrrly

New member
תודה לך

אני שמתי את ההודעה הזאת מיוזמתי האישית למרות שאינני מנהלת אני שמחה שהצלחתי לצרף על ידי כך לפחות חברה אחת.

OrlyusH

New member
היי איריס ../images/Emo13.gif

אני אורלי, בת 12 וחצי מאשדוד.. ברוכה הבאה!

shirakl

New member
ברוכה הבאה

מה זאת אומרת אימצת את האייקון? איך מאמצים אייקון?

Iris cream

New member
זה מאוד פשוט, לאמץ אייקון...

את בוחרת מרשימת האייקונים אייקון אחד (או שניים, אם את רוצה) קוראת לו בשם, ושמה אותו בכל הודעה שלך, בחתימה. ואז האייקון הוא רישמית שלך. יש אנשים שלא אכפת להם אם אנשים אחרים משתמשים באייקונים שלהם- אבל אני לא מסכימה שמישהי אחרת תחתום אם האייקון שלי (
)- למרות שאין לי בעיה שישתמשו בו בהודעות יום הולדת שמח או משהו... אני מציעה שתאמצו לכם אייקון, כי מאוחר יותר זה כבר הופך לחלק ממכם. האייקונית שלי היא פלאוור...
Iri$ Cre@m
אבל אם אתן רוצות להצטרף לפורום אחר, ולמישהו שם כבר אימץ את אותו אייקון שיש לכם ולא מוכן לוותר לכם- אתם בבעיה...

«שרוני»

New member
איריס איריס איריס...

חשבתי שסיכמנו משהו. אבל לא משנה. ברוכה הבאה : אני מקווה שאני יודעת שזו אני שרון... ביי

Iris cream

New member
רציתי להכריז על...../images/Emo124.gif

נישואיי לטריסטן! כן, כן- אני יודעת, גם אתן רוצות, אך מכיוון שאני חדשה ותיקה, אני מכריזה על נישואיי לטריסטן לפניי כולן...תעריצו אותו מרחוק, חמודות- because he is mine!!!! דין עדיין פנוי ומחפש....למעוניינות...
Iri$ Cre@m

YaLdoNet 4 EveR

New member
טריסטן שווה ביותר

אבל הוא די טמבל דין נראה פחות טוב, אבל מבחינת אופי הוא יותר שווה מטריסטן.

Iris cream

New member
אז כולן יודעות שטריסטן הוא בעלי?

אתן עדיין יכולות לסגוד לו....אבל הוא שלי! *מצחקקת* אולי זה נשמע כאילו שאני משוגעת....אבל, אז מה? דין עדיין פנוי....ומכל ההתרשמות שלי מהפורום הזה, ראיתי שהרבה מכן סוגדות לו.
Iri$ Cre@m

YaLdoNet 4 EveR

New member
ויש סיבה טובה

איפה מצאת בן כזה מתחשב ונשמה? ועזבי את זה, עוד נראה ט-ו-ב

למעלה