מצטרפת למועדון

מצטרפת למועדון

מזה זמן שאני מבקרת בפורום ורואה עד כמה החברים מתרפקים בגעגועים על כל דבר פולני. איני מרגישה כך, כי למה כבר יש להתגעגע? לנימוס המוגזם הגובל בצביעות? להתפארות במוצא וייחוס? להתנשאות על אחרים בשל השכלה או כסף? כילדה צברית פרחחית כל הזמן העירו לי על ההתנהגות וגרמו לי לרגשי אשם. בפורום מדברים רבות על האוכל, האם שמתם לב שהאוכל הפולני הוא אפור? גפילטע פיש - אפור, קנידלאך- אפור, קליסקי-אפור, דג מלוח-אפור,קלופס-אפור וכו'. למרות הנ"ל אני בכל זאת כאן! כי אי אפשר להתנכר למה שאתה - בחגים אני מגישה את כל הדברים האפורים, ותופסת את עצמי חושבת במונחים פולניים ומוצאת עצמי מתעניינת בפורום של הפולנים. אז עם כל התסביכים, התקבלוני למועדון? פורים שמח

אהבתי

היותי פולניה לא גורמת לחוש התנשאות או להיות מנומסת באופן מוגזם נהפוך הוא,אני חושבת שההתענינות בתרבות הפולנית התרבות שעליה גדלו אבותינו באה ממקום של פתיחות ופלורליזם. שלך חנה גונן

מי צי

New member
נו אז?

נכון שהפולנים - צבועים מנומסים באופן מוגזם סנובים מתנשאים ובעיקר הם...פולנים. אז מה? תארי לך שכולם היו יצוקים מתבנית אחידה, את יודעת כמה משעמם היה? על מי היו מספרים בדיחות? על מי מרכלים?
לא זוכרת יום אחד בחיי שהרגשתי גאווה על מוצא הולדת הורי, ובטח שלא בגלל האוכל שלהם. (האוכל הפולני מעט משעמם לטעמי). ברוכה הבאה.

נעמי 1

New member
כרטיס מועדון יש לך?

ברוכה הבאה. שכחת לציין את הניילונים על הספות...מנהג פולני מובהק

למעלה