מצטרפת לכאן

מצטרפת לכאן

אז אמנם אני שבוע אחרי לידה בשבוע 34+4 עקב ניתוח חירום בעקבות האטות דופק, אבל במשך ההיריון קראתי כאן לא מעט.

אני מצטרפת ככה רק לשאלות קטנות בנתיים עד שננשום קצת אויר.

אני יודעת על הזריקה rsv (נכון?) שמעתי אותה מכאן הרבה. אפשר להסביר לי על זה קצת? בני אמור לקבל את הזריקה?
כרגע הוא שוקל 2.029 נולד 2.132 והיום אנחנו 35+4.
אתמול ניתקו אותו מעירוי (היה אוכל מעט ופולט וחיברו לזונדה+ עירוי. הורידו את הזונדה ביום חמישי או רביעי ובשבת את העירוי.) מחובר כרגע למד סטורציה ואוכל כרגע 40 מ"ל (העלו אתמול)

מה מצפה לנו בהמשך? איזה דברים חשוב שנשים לב אליהם? הוא עדיין במיטת חימום. מה חשוב לי לדעת כשישתחרר ומהניסיון שלכם יש לכם אולי צפי למתי תהיה ברית?

כתבתי מאוד מבולבל אבל מקווה שתצליחו לתת לי קצת אור.

שבוע 24

New member
מזל טוב! וברוכה הבאה

לגבי החיסון, מחסנים מנובמבר עד מרץ. כי אז הוירוס פעיל בעיקר. וגם אם אני לא טועה הזכאות היא לפגים שנולדו עד שבוע 32. כך או כך לא רלוונטי.
למה לצפות.. לנשום עמוק לחכות בסבלנות עד שיגדל עוד קצת ישמור על חום גוף יאכל את כל הארוחותת ויעלה במשקל. לנו אמרו שברית במינימום 2.5 ק"ג. בינתיים תהנו ממנו תפנקו אותו ונראה לי אוטוטו הביתה.. תגדלו אותו בנחת. באושר ובריאות!!

טחיא

New member
ברוכה הבאה

מאחלת שיחרור מהיר

לגבי RSV החיסון ניתן לפגים עד שבוע 33+6 (תיקון מפברואר השנה ) וניתן מנובמבר עד מרץ ככה שזה לא רלוונטי

ברגע שהוא יאכל את כול הארוחות בבקבוק (אם הוא כבר בלי זונדה אז סביר להניח שהוא אוכל הכול) ישמור על חום גוף וכמובן צריך להיות מעל 2 קילו בדר"כ משחררים לקראת 36 שבועות

נשמע שטפו טפו אתם קרובים אצלי הן עברו מאינקובטור לעריסה רגילה חשבו לחבר אחת מהן למיטת חימום אבל היא הצליחה לשמור אחרי האינקובטור אז לא הייתה צריכה

התנאי לברית אם אני לא טועה מעל 2.5 קילו

ruthi78

New member
הזכאות עלתה לשבוע 34

לפני כחודשיים שלושה הזכאות עלתה והיא משבוע 34 כך שמבחינת שבוע אתם נכנסים למסגרת של הRSV. העניין הוא שתקופת החיסון היא מנובמבר עד מרץ למי שנולד בתקופה זו וקיבל מנה ראשונה טרם השחרור. אתם גבוליים גם בשבוע וגם בתקופה כדאי שפשוט תשאלי את אחד הרופאים בפגיה.

שיהיה בהצלחה רבה. לפי מה שאת מתארת נראה שאתם ב"ה בדרך הנכונה. יש לכם משקל יפה יחסית וגם 40 CC זה יפה. מאחלת לך לשמוע בביקורי רופאים רק "אוכל גדל" שזה הביטוי של הרופאים לכך שהכל הולך כשורה והילד רק עושה כאן קצת בית מלון ובא הביתה.

ברוכה הבאה

מצטרפת למה שכתבו לך למעלה.
לגבי ה- RSV - אכן הורחבה ההתוויה..
אך אם יקבל (כי המנה האחרונה ניתנת בתחילת מרץ) - יקבל בבית החולים טרם השחרור ולא תצטרכי לחשוב על זה בבית.

הרבה בריאות ובהצלחה!

שיק1512

New member
מזל טוב

בני נולד בשבוע 34 משקל 2.495 היה מונשם חמישה ימים לאחר מכן- חמצן סה"כ היינו שבועיים וחצי בפגיה. כשהשתחררנו במשקל שהיה נמוך ממשקל הלידה אמרו לנו שאין בעיה לעשות ברית. לאחר 4 ימים ערכנו את הברית (בהתיעצות עם המוהל). כיום הילד בן שנתיים וחצי ילד מקסים ומתוק. התפתחותו היתה לפי הגיל המתוקן (הכל באיחור של חודש וחצי). כיום אומר הברות בלבד

מעדכנת...

אז אנחנו בבית מיום שישי למרות שלפי השבוע היינו אמורים ללכת יום רביעי
אבל היו קצת בעיות באוכל פליטות שלא מצאו חן בעיניהם. השתחררנו 2.090
אוכלים סימילאק נאושור 40 מ'ל .

בקשר לrsv אמרו לי בפגיה שנותנים עד שבוע 34+0 ולא יותר אז פיספסנו ב4 ימים

מאוד מלחיץ בבית ואנחנו כמעט לא ישנים הוא עושה רעשים שהיו ישן וופוחדים שיקרה לו נשו מה עושים נגד זה?

למעלה