מצטרפת ליעוץ

מצטרפת ליעוץ

ברכות חמות לתחילת הפעלת הפורום שמי - טל גלבוע-יוז ( בשורוק ) 16/6/78 שם האב יצחק ( איציק) שם האם יונה מתעניינת בנוגע לזוגיות, פרנסה,קריירה. רוב תודות

גל סופר

New member
היי טל, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תאלצי להתמקד בנושא ספציפי

אנסה

כרגע נמצאת בדיוק "באמצע" של כל מיני דברים , לא יודעת במה לבחור , ארצה לדעת האם לפתוח עסק במשותף עם אחותי, האם המקצוע אותו אני לומדת הוא הכיוון...

גל סופר

New member
אומר לך כך...

כן יש בך את תכונות ההנהגה הנצרכות ע"מ לנהל עסק, הבעיה שיכול להיות שתיהיה לך התנגשות בעניין הזה עם אחותך. למה? כיוון שאת אוהבת לשלוט. עכשיו זה כבר תלוי עד כמה אחותך דומיננטית מבחינת שליטה. [אם את לומדת מנהל עסקים או כל דבר באיזור, יש עניין כזה]. הערה קטנה. את אוכלת נכון? יש עניין של תזונה בעייתית במקצת [או שאת לומדת תחום שקשור לתזונה? יתכן כך?]. בהצלחה בכל אופן

קצת בהלם...

אכן, יש לי בעיה של שליטה לא סובלת חוסר שליטה ומרגישה שהקרקע נשמטת מתחת לרגליים במקרה כזה. מדהים אותי העניין של בעייה בתזונה, לאחרונה עליתי 3 ק"ג ובדיוק דיברתי על כך שלאחרונה איבדתי שליטה על האוכל. אני לומדת הדרכת אחרובי שחלק מהלימודים הוא פרק נרחב בנושא התזונה. רוב תודות לך . אחרי הפרטים האלו יש לך משהו נוסף שעלי לדעת?

גל סופר

New member
אמרתי את העיקר ../images/Emo13.gif

רק זכרי שעלייך לעבוד על עניין השליטה... בהצלחה

תודה, אחותי מעוניינת גם.

לימור סימנטוב 25.5.1972 אב- יצחק, אם- יונה כשסיפרתי לה את שאמרת בנוגע לעניין השליטה תגובתה היתה " הוא מספר לי על זה...." אחותי מעוניינת לדעת האם עליה להמשיך ולדבוק בנישואיה והם עליה להמשיך בתחום עיסוקה הנוכחי. תודה

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

אלו שאלות שלא ניתן לענות עליהם בייעוץ ראשוני... בהצלחה

למעלה