מצטרפת חדשה

מצב
הנושא נעול.
ברוכה הבאה ל-../images/Emo82.gif החם

מצטרפת חדשה
שלום לכולם. שמי גליה, אני עברתי טיפול של תרומת ביצית במרפאת זיגי שבקפריסין. לצערי הטיפול נכשל כליל: העוברים לא התפתחו טוב. היום אני עומדת בפני טיפול נוסף. אך אני מתלבטת בין ביצית מוקפאת לבין ביצית טרייה? האם ידוע לכם מהם סיכויי ההצלחה בכל אחת מהאפשריות?. כמו כן אודה לכם אם תידעו אותי בדבר אפשרויות להוזיל את תהליך התרומה, מהם ההחזרים להם אני זכאית מקופ"ח? תודה על השיתוף. ביי גליה
ברוכה הבאה ל-
החם
אין לי הרבה מה להוסיף הרבה הרבה הצלחה

ענתי27

New member
הי, גליה ! ברוכה הבאה!

מצטרפת חדשה
שלום לכולם. שמי גליה, אני עברתי טיפול של תרומת ביצית במרפאת זיגי שבקפריסין. לצערי הטיפול נכשל כליל: העוברים לא התפתחו טוב. היום אני עומדת בפני טיפול נוסף. אך אני מתלבטת בין ביצית מוקפאת לבין ביצית טרייה? האם ידוע לכם מהם סיכויי ההצלחה בכל אחת מהאפשריות?. כמו כן אודה לכם אם תידעו אותי בדבר אפשרויות להוזיל את תהליך התרומה, מהם ההחזרים להם אני זכאית מקופ"ח? תודה על השיתוף. ביי גליה
הי, גליה ! ברוכה הבאה!
קודם כל, מאחלת לך הצלחה בטיפול הבא. בקשר לעוברים מוקפאים וטריים - אז הסברה היא שהסיכוי להצלחה גדול יותר בטריים, אך כמובן שאין ערובה לכך. יש כאלה שהצליחו עם מוקפאים בפעם הראשונה, ויש כאלה שגם אחרי כמה סבבים של טריים לא הצליחו . אני ניסיתי גם טריים וגם מוקפאים. לגבי ההחזרים והעלויות, תוכלי למצוא את המידע במאמרי הפורום. שוב בהצלחה!

ברוכים באים../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מצטרפת חדשה
ברוכים באים

אין לי מה להסיף למה שמאמר ע"י החברה'. אז ברוכים הבאים ל
נו החום והתומך.

הי מלח. מה קורה לך לאחרונה ?

ברוכים באים

אין לי מה להסיף למה שמאמר ע"י החברה'. אז ברוכים הבאים ל
נו החום והתומך.
הי מלח. מה קורה לך לאחרונה ?
אין לך מילים ?
מה אתה בשביתת האטה ?
לא מרגישים אותך לאחרונה ? אתה שובר שמירה ? נרדמת בעמידה ? חסרה לנו העירנות שלך, הזריזות, השנינות, חוש ההומור...

מאחלת שהות קצרה...

מצטרפת חדשה
מאחלת שהות קצרה...
ברוכה הבאה, לגבי קופ"ח בלאומית מחזירים עד 9600 ש"ח ל-2 תרומות אך יש תקופת אכשרה של שנה וניתן לעבור רק בינואר 2005 ( צריך להירשם עד ספטמבר). חוץ מזה אנחנו במאבק כפי שהבנת לגבי החזרים מכל הקופות. אני ניסיתי להתנות את המעבר ללאומית בביטול תקופת האכשרה אך נענתי בשלילה,הבנתי שיש כאלה שאושר להם הביטול ,כדאי לנסות. בכל מקרה,בתקווה ששהותך בפורום תהיה קצרה ותעברי לפורום הריון בהצלחה.

נטאשה

New member
גליה - ברוכה הבאה

מצטרפת חדשה
גליה - ברוכה הבאה
ושהות קצרה עמנו רק הגעת וכבר מעיפים אותך...
אם עדיין יהיו לך שאלות לאחר "כל שיעורי הבית" שנתנו לך נשמח לענות וגם...לשמוע עדכונים.

שיר5520

New member
גליה, שלום!

מצטרפת חדשה
גליה, שלום!
אנחנו שמחים שהצטרפת אלינו ומאחלים לך המון הצלחה. אני רואה שקיבלת כבר את כל התשובות ואין לי מה להוסיף חוץ מזה שאני מקווה שלא יהיו לך יותר אכזבות. בהצלחה!

נ א ו י

New member
חדשה בפורום אך לא בעסק

מצטרפת חדשה
חדשה בפורום אך לא בעסק
שלום לכולן! שמחתי לגלות את הפורום הזה. כאמור, אני לא חדשה בעסק.עברתי טיפולים רבים כולל תרומות ביציות בארץ ואחת בקפריסין. ללא הצלחה. אני עומדת לפני החזרת מוקפאים בקפריסין וכמוך גליה מטופלת אצל בן רפאל. בקשר להחזרים: קיבלתי החזר של כ-6000 ש"ח מקופ"ח "מכבי".

ayoosh

New member
ברוכה הבאה גם לך ../images/Emo140.gif

חדשה בפורום אך לא בעסק
שלום לכולן! שמחתי לגלות את הפורום הזה. כאמור, אני לא חדשה בעסק.עברתי טיפולים רבים כולל תרומות ביציות בארץ ואחת בקפריסין. ללא הצלחה. אני עומדת לפני החזרת מוקפאים בקפריסין וכמוך גליה מטופלת אצל בן רפאל. בקשר להחזרים: קיבלתי החזר של כ-6000 ש"ח מקופ"ח "מכבי".
ברוכה הבאה גם לך

קודם כל- והכי חשוב...
... וכמו שכבר אמרנו לגליה- נשמח לשמוע עליך (ושוב- כמובן אם בא לך לספר...) מקווה שהשליליים מאחור והחיובי לפנייך... אגב- כתבת שעברת תרומת ביצית בארץ- באחד המכונים, או באחד מבתי החולים? וכמובן... לילה טוב

ronitili

New member
גליה ונאוי - ברוכות הבאות../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה גם לך

קודם כל- והכי חשוב...
... וכמו שכבר אמרנו לגליה- נשמח לשמוע עליך (ושוב- כמובן אם בא לך לספר...) מקווה שהשליליים מאחור והחיובי לפנייך... אגב- כתבת שעברת תרומת ביצית בארץ- באחד המכונים, או באחד מבתי החולים? וכמובן... לילה טוב
גליה ונאוי - ברוכות הבאות

בתקווה שתעברו מכאן מהר לפורום הריון כלומר: היי וביי

נ א ו י

New member
תודה ayoosh

ברוכה הבאה גם לך

קודם כל- והכי חשוב...
תודה ayoosh
ההיסטוריה שלי ארוכה ביותר (9 שנים עם עם מס' רב של IVF, שני ניתוחים לא קלים, היסטרוסקופיות, צילומי רחם, עבודה בעיניים של אחד מהפרו' הידועים ועוד)לא אלאה אתכן בכך. כרגע אני בהמתנה להיסטרוסקופיה בהרדמה(מחכה ל"חבר" החודשי שממאן דוקא עכשיו לבוא).לאחר מכן אסע שוב לקפריסין. בקשר לשאלתך, בארץ קיבלתי פעמיים תרומת ביציות בעזרתו של פרו' בן רפאל (דוקא אחרי הפרשה) ההחזרה בוצעה במדיקל סנטר בהרצליה. נ א ו י.

ספרי ספרי. חשוב שנדע מה עם הפרופ'

תודה ayoosh
ההיסטוריה שלי ארוכה ביותר (9 שנים עם עם מס' רב של IVF, שני ניתוחים לא קלים, היסטרוסקופיות, צילומי רחם, עבודה בעיניים של אחד מהפרו' הידועים ועוד)לא אלאה אתכן בכך. כרגע אני בהמתנה להיסטרוסקופיה בהרדמה(מחכה ל"חבר" החודשי שממאן דוקא עכשיו לבוא).לאחר מכן אסע שוב לקפריסין. בקשר לשאלתך, בארץ קיבלתי פעמיים תרומת ביציות בעזרתו של פרו' בן רפאל (דוקא אחרי הפרשה) ההחזרה בוצעה במדיקל סנטר בהרצליה. נ א ו י.
שעבד עלייך בעיניים. מיהו, איך עבד ? פרטי ונמקי. אנחנו אוהבות לתת מידע, אך זה דו סיטרי, כדי שכולנו נלמד לעתיד. קפריסין ? פידיוס או זיגי ? אולי "החבר" החודשי שממאן להופיע הוא מפאת הריון ?!

נ א ו י

New member
לא יכול להיות

שעבד עלייך בעיניים. מיהו, איך עבד ? פרטי ונמקי. אנחנו אוהבות לתת מידע, אך זה דו סיטרי, כדי שכולנו נלמד לעתיד. קפריסין ? פידיוס או זיגי ? אולי "החבר" החודשי שממאן להופיע הוא מפאת הריון ?!
לא יכול להיות
שה"חבר" החודשי לא הגיע מפאת הריון. הלואי והיה סיכוי. איני יכולה למסור בפורום את שם הפרו' משום שאין מספיק הוכחות למעשיו. הפרו' הזה די ידוע למרות שלא ראיתי את שמו בפורום הזה. הגשתי נגדו תלונה במשטרה על הונאה. אין מספיק הוכחות ולכן לא הועבר התיק לפרקליטות. אך כשיוגשו עוד תלונות נגדו, ויוגשו,יקחו את תלונתי בחשבון. מסיבות אלו לא כדאי שאפרט בפורום הפתוח לעיני כל. אספר רק שזה היה ניצול מכוער ובוטה, של תמימותי ושל הצורך שלי בעזרתו.למרות שהיתה לי הרגשה שמשהו לא בסדר בדרך טיפולו, לא האמנתי שרופא יכול להסתאב כך. תמימה, מה לעשות. יש דבר שלא ברור לי. ממה שקראתי בפורום וגם ראיתי, יש מס' רופאים שנוסעים עם קבוצת מטופלות שלהם לזיגי(ואולי גם למקומות אחרים). למה? יש שם רופאים המיומנים בהחזרות. זה לא מייקר את העסק? משהו בזה לא נראה לי.כשראיתי את הרופא עם קבוצת המטופלות שלו, זה צרם לי מאד, משום שאני מאמינה שהן הוסיפו מזומנים עבור נסיעתו עימן. גם כך זה יקר מאד. מעניין כמה כל אחת מהן שלמה בזיגי וכמה הוסיפה לרופא המלוה.(ד"א,זה היה רופא שנסע עם מטופלות שלו ושל רופא אחר, זה סידור כזה בין שניהם). מצטערת שאיני יכולה לשתף אתכן בסיפור,למרות שאני יודעת שבכך הייתי יכולה לעזור או להזהיר מטופלות אחרות שלו. נ א ו י

סביון1

New member
סיפור מדהים ועצוב

לא יכול להיות
שה"חבר" החודשי לא הגיע מפאת הריון. הלואי והיה סיכוי. איני יכולה למסור בפורום את שם הפרו' משום שאין מספיק הוכחות למעשיו. הפרו' הזה די ידוע למרות שלא ראיתי את שמו בפורום הזה. הגשתי נגדו תלונה במשטרה על הונאה. אין מספיק הוכחות ולכן לא הועבר התיק לפרקליטות. אך כשיוגשו עוד תלונות נגדו, ויוגשו,יקחו את תלונתי בחשבון. מסיבות אלו לא כדאי שאפרט בפורום הפתוח לעיני כל. אספר רק שזה היה ניצול מכוער ובוטה, של תמימותי ושל הצורך שלי בעזרתו.למרות שהיתה לי הרגשה שמשהו לא בסדר בדרך טיפולו, לא האמנתי שרופא יכול להסתאב כך. תמימה, מה לעשות. יש דבר שלא ברור לי. ממה שקראתי בפורום וגם ראיתי, יש מס' רופאים שנוסעים עם קבוצת מטופלות שלהם לזיגי(ואולי גם למקומות אחרים). למה? יש שם רופאים המיומנים בהחזרות. זה לא מייקר את העסק? משהו בזה לא נראה לי.כשראיתי את הרופא עם קבוצת המטופלות שלו, זה צרם לי מאד, משום שאני מאמינה שהן הוסיפו מזומנים עבור נסיעתו עימן. גם כך זה יקר מאד. מעניין כמה כל אחת מהן שלמה בזיגי וכמה הוסיפה לרופא המלוה.(ד"א,זה היה רופא שנסע עם מטופלות שלו ושל רופא אחר, זה סידור כזה בין שניהם). מצטערת שאיני יכולה לשתף אתכן בסיפור,למרות שאני יודעת שבכך הייתי יכולה לעזור או להזהיר מטופלות אחרות שלו. נ א ו י
סיפור מדהים ועצוב
שמעתי כבר על מחדלים של רופאים אבל על הונאה מצד רופא פיריון עוד לא שמעתי. אני מקוה לטובת כולנו שהצדק ייצא לאור. זה הרופא שנסעת איתו לזיגי? למיטב זכרוני, אני לא מכירה אף אחת שנסעה לזיגי עם ליווי של רופא, מלבד שרון123, שעשתה זאת לפני שנתיים. גם לי זה נראה מיותר ואין לי מושג למה עושים זאת.

נ א ו י

New member
זה באמת סיפור מדהים

סיפור מדהים ועצוב
שמעתי כבר על מחדלים של רופאים אבל על הונאה מצד רופא פיריון עוד לא שמעתי. אני מקוה לטובת כולנו שהצדק ייצא לאור. זה הרופא שנסעת איתו לזיגי? למיטב זכרוני, אני לא מכירה אף אחת שנסעה לזיגי עם ליווי של רופא, מלבד שרון123, שעשתה זאת לפני שנתיים. גם לי זה נראה מיותר ואין לי מושג למה עושים זאת.
זה באמת סיפור מדהים
אני לא נסעתי עם הרופא שלי. אני מטופלת של פרו' בן רפאל והוא לא נוסע עם המטופלות שלו.נסעתי לבד וכשהייתי שם באה מהארץ קבוצה של מטופלות עם הרופא שלהן(אני חושבת ששמו שיינפלד) חלקן מטופלות של רופא אחר.זה מן הסדר כזה בין שני הרופאים. כך הבנתי. ודרך אגב זה היה באוקטובר השנה.

סביון1

New member
ברוכה הבאה נאוי

חדשה בפורום אך לא בעסק
ברוכה הבאה נאוי
המון בהצלחה בהחזרה שלך. את מוזמנת לשתף אותנו בדרך. גם אני קיבלתי החזר של 6700 ש"ח ממכבי על טיפול בחו"ל אבל נאמר לי שזה היה חד פעמי ושלהבא אקבל רק טופס 17 להחזרה בארץ. סביון

מצב
הנושא נעול.
למעלה