מצטרפת חדשה....

sulinka

New member
שאלה. לבנות הפורום......./images/Emo35.gif

האם מישהי מכן נמצאת גם כן בבעיה דומה: ז"א שהבעיה נמצאת בזרע של הבעל? לבעלי כמות זרע נמוכה של כ - 2 מליון זרעים בלבד וגם באיכות יש בעיה. אצלי בינתיים לא התגלו בעיות, אך אנחנו ממשיכים בבדיקות. מעיון במידע שמצאתי באינטרנט הבנתי שנאלץ לערוך כנראה השבחה לזרע והזרעה בתור אופציה ראשונית. אין לי מושג מה הסיכויים לאור מצבנו להכנס להריון בשיטות אלו, וזה די מלחיץ שלא ניתן לדעת האם נוכל להביא ילדים בסופו של דבר או לא.... האם מישהי מהפורום נמצאת בסיטואציה דומה ואולי מכירה / עברה שיטות טיפול כלשהן????.....

יש פה הרבה מקרים של בעית זרע

וגם הרבה הצלחות. היו פה הצלחות בעזרת השבחת זרע והזרעה והיו כאלה שהצליחו רק בעזרת IVF. בכל מקרה - יש לכם סיכויים טובים מאוד להכנס להריון. בתור אחת שהבעיה אצלה - במהלך כל הטיפולים קינאתי נורא בזוגות עם בעית זרע כי זרעים יש מליונים וצריך רק זרעון אחד תקין שימצא את הדרך לביצית ומכאן הכל פשוט (בהנחה שהכל תקין אצל האישה). לעומת זה - המערכת אצל האישה כל כך מורכבת וצריך שכל כך הרבה פרמטרים יפעלו כמו שצריך מה שגרם לי להיות מאוד מודאגת. אני יודעת שזה בכלל לא פשוט כמו שאני מציגה את זה ותמיד "הדשא של השכן ירוק יותר" אבל כך חשתי. שיהיה
חנה

רוני@30

New member
שלום סולינקה, וברוכה הבאה

אני מקווה שעד שתגמרו להתלבט בנוגע לשאלת ה´לספר או לא לספר´, כבר תוכלו להתלבט כמה זמן אחרי שנכנסים להריון מספרים לכל העולם... בהצלחה !! רוני

סולינקה, ברוכה הבאה למועדון

מקווה שתצאי מכאן מהר מהר, ובינתיים- בשבוע שעבר היה כאן פרלמנט שלם בשאלה הזאת, תחפשי בעמודים הקודמים הודעה שלי (שנקראת "להוציא דפים, יש בוחן"). אמנם מאז בטח התחדשו קצת דברים אבל זה יתן לך משהו בכל זאת. (אצלנו למשל, ההורים של בעלי לא אמורים להיות מעודכנים בטיפול הנוכחי, רק ידעו שאנחנו בטיפול עכשיו, לאיותר מכך. ובשבוע שעבר, יום לפני החזרת עוברים -שזה שלב אחרון בטיפול IVF שהוא הפריה חוץ גופית/הפריית מבחנה- אמא שלו פתאום שאלה:"אז מתי מחזירים?" הוא התחמק ואח"כ גם אמר לה שאנחנו לו רוצים להכנס לפרטים הפעם. היה פיצוץ וטריקת טלפון אבל העיקר שהיא יודעת שעכשיו לא מתערבים לנו בטיפולים). תעשו מה שהכי טוב לכם, ואולי כדאי שתחכו קצת לסוף הבדיקות ולראות איזה טיפול אתם צריכים. יותר קל לספר כשיודעים לא רק מה הבעיה אלא גם מה הפתרון. גם להורים זה יותר קל. אנחנו כאן לשאלות ולכל תמיכה/עצה/תגובה וכו´.

למעלה