מצטרפת חדשה

ברקנבר

New member
מצטרפת חדשה

היי לקח לי המון זמן למצוא פורום. אני חדשה בעסק. אפשר להצטרף, לתת כתף ולקבל אחת?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אשמח לתת כתף (וגם לקבל- בתקווה שלא אצטרף
). מחזיקה לך אצבעות שתעזבי אותנו במהרה ושלא תצטרכי לממש את הכתף שלנו כאן...

ברקנבר

New member
../images/Emo141.gifתודה תקווה

תודה. קצת על עצמי, 28, הוא 30, אני עם שחלות פוליציסטיות. עם טיפול ראשון של איקקלומין שלא עזר בכלל. מה איתך?

היי מתוקה../images/Emo23.gif

גם אני פוליציסטית ואת הדרך שלי אני מקווה שלא תעברי. מחזיקה לך אצבעות לטיפול מנצח...

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
? תני כתף, קחי משוט וקדימה, לחתור וללכת מכאן
. שיהיה בהצלחה נועם

ברקנבר

New member
שאלה

שמעתי שיש רופאים שממליצים לתופעת השחלות הפוליציסטיות לקחת גלולות דיאנה לחודשיים ואז לנסות. רציתי לדעת אם אכן יש לזה סיכויים טובים.

3קטנה

New member
גלולות../images/Emo122.gif

אחד מהדברים שאני עושה היום בעקבות הצטרפותי לחתירה זה להמליץ לכל מי שיוצא לי למצוא אמצעי מניעה אחר. לפעמים נראה לי שהגיניקולוגים מקבלים אחוזים מיצרני ומפיצי הגלולות-אחרת למה יחסי הציבור האלה והעלמת המידע בנוגע לתופעות לוואי
כשהייתי טינאייג'רית אף אחד לא טרח להסביר לי שגלולות פשוט מקפיאות את כל התהליך של הביוץ בגוף שלי
- אם הייתי יודעת את זה לא הייתי לוקחת גלולות כ"כ הרבה שנים - פלא שיש לכ"כ הרבה נשים בעיות פריון בימינו? אצלי אישית יש שתי בעיות: האחת - שחלות פוליציסטיות, והשנייה - רירית רחם דקיקה כתוצאה מהגלולות - הרופא אמר לי שזו תופעת לוואי לא מאוד נדירה אבל לא מספיק שכיחה כדי שיציינו אותה בפני מי ששוקלת לקחת גלולות. כמו שאמרה פעם מישהי : אביי געזונט. אני גמרתי.

mosh100o

New member
הפסקת גלולות לקראת טיפולים

משהיא יודעת אני לוקחת גלולות עוד מעט 12 יום עד עכשיו בגלל ציסטה מעצבנת: האם ניתן להפסיק גלולות אחרי שבועיים כדי להתחיל טיפולי זריקות? האם אחרי הפסקה של שבועיים הגוף מתפקד רגיל? כלומר בדיקות דם אמורות להראות ערכים כמו בתחילת מחזור? או שמחכים שבוע שלם נוסף ורק לאחר מכן אפשר להתחיל טיפול? תודה מראש

פּוֹנְג

New member
בדרך כלל עושים מה שהרופא אומר../images/Emo3.gif

אני לקחתי פעם אחת שבועיים ואז באתי לבדיקת US והציסטה עוד הייתה, אז המשכתי וסיימתי את כל החבילה. ופעמים אחרות לקחתי רק שבועיים (לא בגלל ציסטות, אלא כחלק מהפרוטוקול) ואז קיבלתי מחזור והתחלתי את הזריקות.

בוליקי

New member
כשמפסיקים לקחת גלולות

מיד אמור להגיע המחזור. הכל תלוי בגישה של הרופא. גם אני קיבלתי גלולות בגלל ציסטה. הרופא הקבוע שלי אמר שאקח רק שבועיים כדי לחזור במהרה לתלם. אחרי שבועים נעלמה הציסטה, אבל היה רופא אחר שאמר שעדיף כבר לגמור את החפיסה
. נלחמתי עד שבסוף הוסכם שאפסיק את הגלולות. קיבלתי מחזור כמה ימים אחר כך והתחלתי סבב טיפול חדש.

פינקי33

New member
3הקטנה, אני הבנתי לגבי הגלולות

בדיוק ההיפך... הבנתי ששנים של לקיחת גלולות גורם לך "לשמור" את הביציות ואז המחזור נפסק בגיל מאוחר יותר ויש יותר ביציות לאורך הדרך... אחרי ששמעתי את זה כאב לי נורא שבסה"כ בחיי לקחתי בערך 5 שנים נטו גלולות ואני בת 34 ולא בתולה מאתמול (אוי, כמה בדיקות הריון שביזבזתי בחיי... כמה לילות ללא שינה מחשש שאני בהריון... הרבה "בחוצים" וקונדומים...)וברוב חיי "ביזבזתי" את הביציות שלי וכך המחזור ייפסק לי בגיל מוקדם מדי וארגיש מוקדם מדי בלה וזקנה...

3קטנה

New member
הי ברקנבר

גם אני חדשה כאן, בעיקר קוראת ומחכימה ופחות מגיבה כי מאוד חדשה בעסק. רק רציתי לומר ברוכה הבאה. לי הפורום מהווה מקור גדול של עידוד נחמה וגם אינפורמציה. לא תמיד פשוט וקל לחוק את הרגשות והחוויות עם מי שלא נמצא באותה סירה, ומהבחינה הזאת הפורום עבורי הוא ממש תרפיה. חיבוק גדול ובהצלחה!

ברקנבר

New member
../images/Emo24.gifהי 3קטנה

נורא כיף לראות את החיבוקים החמים. זה ממש עושה טוב על הלב. רוצה לאחל לך שתצאי מהר מהפורום הזה. הרבה הרבה הצלחה. נשיקות וחיבוקים. ספרי מה עובר עליך.

למעלה