מצטרפת חדשה

היה לי חלום נוראי ../images/Emo7.gif

התעוררתי עם מועקה נוראית וגוש גדול בגרון. חלמתי שאני הולכת לעשות את הבטא. המקום נראה כמו בנק, לא כמו בית חולים וממתינים לתשובה על המדרכה מעבר לכביש. לכל הבנות שבאו איתי קראו לתת תשובה ורק לי לא קראו. בנוסף, בעלי נעלם והטלפון הסלולרי שלי גם כן נעלם. לאחר מס' שעות של ציפיה ניסיתי להיכנס לבנק/בית חולים כדי לשאול למה שכחו אותי, ולא מצאתי אותו. עברו עוד כמה שעות של חיפוש וכשמצאתי סוף סוף את הבנק אז המנקה אמרה לי שהאחות אמרה שיש משהו לא תקין ושאני אלך הביתה ואבוא בעוד יומיים (כי מחר שבת). אז ניסיתי להסביר לה בהיגיון שכבר לא משנה לי אם שלילי או חיובי אבל אני חייבת לדעת מה לא תקין בבדיקה, אני צריכה לדעת אם מצאו מחלה או משהו כזה. יצאתי מהבנק/בית חולים ורציתי להתקשר ליחידת ה-IVF ולא מצאתי את הטלפון וגם לא את המספר וגם לא את בעלי. התעוררתי עם דמעות בעיניים ומועקה איומה. לפחוח אני יודעת שבמציאות ביה"ח ישאר במקום ובעלי לא יברח לי. סיגל

Galit29

New member
את יודעת....נכון לפעמים מתעוררים

מחלום עם הרגשה נוראית, אבל חלום הוא מה שאת מפרשת ואל תגידי על חלום שהוא נוראי, תנסי לפרש אותו בצורה החיובית. אני מפרשת אותו בזה שהבטא שלך יצאה גבוהה ורצו לראות אם יש הכפלה אז אמרו לך לבוא ביום ראשון ואז אמרו לך שיש לך תאומים. זה הפירוש של החלום שלך.

דנה 3 3

New member
החלום

הלוואי והפרשנות של גלית היא הנכונה. אני יכולה לתאר לעצמי את המעוקה אחרי חלום כזה. אני חושבת שהחלום מבטא את התחושה של חוסר שליטה. אנחנו מתרוצצות, נדקרות, עושות US, מתעסקות בזה כל הזמן, אבל בשורה התחתונה זה לגמרי מחוץ לשליטה שלנו, וכל מה שנשאר לנו הוא רק לחכות. הלוואי והימים עד הבטא יעברו לך מהר ושתהיה תוצאה חיובית. אני גם בתקופת המתנה עכשיו, עוד שבוע לבטא. היום זו הפעם הראשונה שאני מגיבה להודעות בפורום, עד עכשיו רק קראתי. אני מקווה שזה שהתחלתי לכתוב יעזור לי להעביר את הזמן.

פּוֹנְג

New member
אני מסכימה עם הפרוש שלך.

כל החלום מעיד על חוסר שליטה כמו המצב שבו אנחנו נמצאות עכשיו.

למעלה