מצטרפת חדשה

• פותח הנושא 2bm
  • פורסם בתאריך

2bm

New member
מצטרפת חדשה

שלום לכן(בנים אם יש-מצטערת!) לאחר שבועיים של שוטטות בפורום החלטתי להצטרף.כנראה שהיום נשברתי במיוחד לאחר שהרופא הודיע לי שעשרים! הביציות שנשאבו ממני ביום שישי לא הופרו. אף לא אחת! כך שבמקום החזרה של עוברים, צריך לחזור לעבודה ולהתחיל מחדש. זה מחזור ראשון שלי של IVF ולא העליתי על דעתי אפשרות כזו, הייתי עסוקה בשאלה כמה מהן יופרו, ולא האם. קרה למישהי מכן?

TWEETY =^.^=

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כנראה שיש בעיה בין החיבור של הזרע עם הביצית, זה או כי הזרע חלש או כי מעטפת הביצית שלך עבה. בכולופן, פעם הבאה יעשו איקסי, מה שנקרא: "מיניפלוציה", בהליך זה מחדירים את הזרע ישירות לביצית וגורמים להפריה. בדרך כלל מחזור ראשון/שני של IVF אלו מחזורים שבהם הרופאים לומדים את התגובות של המטופלת כדי שיוכלו להבא לתפור לה את הפרוטקול המנצח. לכן כל מה שנותר לי, זה לאחל לך שהפעם הבאה תהיה הפעם המנצחת שלך.

בולה101

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה. התקבלת. אני לא יודעת איפה עשית את ההפרייה. מה שיתכן מאד וקרה זה שהזרע לא הצליח לחדור את הביצית. ולכן על פניו זו הסיבה שמ- 20 ביציות שנשאבו אף אחת לא הופרתה. חבל שלא ביצעו לך כבר בראשונה חצי באיקסי- שזו הזרקת זרע בודד ישירות לביצית.כנראה שזו המדיניות אצלך בב"ח שבו טופלת. אבל לא נורא. לפחות זה נותן לך את האינדיקציה לגבי הבעיה ואני בטוחה כמעט ב100% שבפעם הבאה זה יצליח . מקרה דומה לשלך היה לגיסתי והיום אחרי הטיפול השני היא חובקת ילד מקסים בן 4 חודשים. אני בטוחה שהטיפול הבא יצליח. שיהיה בהצלחה ואסור להתייאש. קבלי את הכישלון בתור בדיקת נסיון. תשארי אופטימית. את בדרך הנכונה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כן, לי זה קרה בשני הטיפולים הראשונים לא היו כלל הפריות. בטיפול השלישי היו 2 הפריות, ובטיפולים הבאים כשהבינו סוף סוף שיש בעיה בביציות כבר עשו איקסי והיו אפילו 8 הפריות. כך שאל לך להתייאש , אל תישברי ותמשיכי לחתור. תבקשי שכבר בטיפול הבא יעשו לכם איקסי.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה האחרון.
בהצלחה ושוב ברוכה הבאה לשהות קצרה.

hyb

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרה

אין לי תשובות בשבילך אבל מאחלת לך המון הצלחה בטיפול הבא.

גלי12

New member
ראשית ברוכה הבאה

החודש גם אני עברתי IVF ראשון שנכשל (המחזור הגיע עוד לפני הבדיקה) בכל אופן נשאבו אצלי 11 ביציות כאשר לחצי מהן עשו איקסי ולחצי הפריה רגילה ואמרו לנו שמשום מה כששמים את הזרע על הביצית הוא אינו מפרה אותה. אציין שלנו אין בעיית זרע אלא בעיה מכנית. הביציות שהופרו בשיטת איקסי הוחזרו לרחם אך לצערי לא נקלטו העוברים. בכל אופן תוודאי עם הרופא שיעשו בשיטת איקסי. אציין שאת השאיבה וההחזרה עשיתי באסותא.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. משום מה השאלה שלך חזרה לאחרונה כמה פעמים אצל נשים נוספות. כן, למרבה הצער זה קורה. זה יכול לקרות מכל מיני סיבות- בעית זרע, בעית ביציות, תקלה טכנית במעבדה או סתם מזל רע. מן הסתם בפעם הבאה ישנו את הפורטוקול וינסו הפריה בעזרת איקסי (ראי תמונה). נקוה שבפעם הבאה הטיפול יסתיים בלידה קלה
. נועם

למעלה