|מצטרפת חדשה

|מצטרפת חדשה

בוקר טוב לכולם, עד עכשיו רק קראתי בפורום אבל החלטתי "לעלות כיתה" וגם לכתוב. אני מתרגשת כל פעם מחדש כשאני קוראת את התמיכה של הבנות/ים בפורום, שמחה עם כל אחת שמודיעה "שעוברת פורום" כי היא בהריון, וצוחקת/בוכה איתכם כל פעם מחדש. ממש יותר טוב ממשפחה וחברים, שלא כולם יודעים ולא קל לדבר איתם על זה כי הם לא עוברים את זה (ושאף אחד לא יצטרך לעבור)ולא יודעים איזה סבל ריגשי ונפשי אנחנו עוברות/ים. אני והבעלול (אהבתי את השם) שלי מנסים כבר שנה וחודשיים ועד עכשיו המכשפה ניצחה בכל המערכות. שמחה להצטרף למשפחה שלכם! שלכם, בייבי M

מעין26

New member
ברוכה הבאה, מקווה שהשהות כאן קצרה

תהיה עבורך, כי בפורום ממול יותר עגול וכיף.

mikasphika

New member
ברוכה הבאה../images/Emo98.gif

אצלי הפורום הזה מהווה תחליף לאמא שלי. מה לעשות... עוד לא החלטתי לשתף אותה בהחלטה להכנס להריון וצריך לפרוק באיזה שהוא מקום...

ori27

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך שהות קצרה והמון בהצלחה.

תירוצים

מאז שהתחלנו אני והבעלול לעבוד על זאטוט/ה שמרנו העניין בסוד (חוץ מאמא שלי שכמובן מרגישה כל דבר!) ועכשיו אחרי שאנו נשואים אוטוטו 3 שנים ואני אוטוטו בת 29 מתחילות להגיע שאלות (ויש לי הרגשה שכולם כבר יודעים שאנו בנסיונות) נפלט לאמא שלי הבוקר כי כששואלים אותה מה קורה עם הבת שלה היא אומרת..."המצב הכלכלי לא מאפשר להם..." איך שאני רתחתי עליה, אמרתי לה איך את אומרת דבר כזה, את חושבת שבמצבי אחרי למעלה משנה אני חושבת על המצב הכלכלי? ולהבא כשישאלו אותך תגידי אני לא יודעת לא מתערבת!!!

פּוֹנְג

New member
אני דווקא חושבת שזו אחלה תשובה ../images/Emo13.gif

למרות שתמיד תמיד אצלי עדיף שלא יתערבו. (מעניין מה אמא שלי אומרת כששואלים אותה...)

u z a

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif

מקווה שתעברי מהר לפורום השכן!

סנונית 1

New member
ברוכההבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שבמהרה תעברי לפורום השכן. אגב שנה וחודשיים נראים לי דיי הרבה זמן האם בדקתם שהכל כשורה אצל שניכם? בהצלחה.

מגלשה

New member
ברוכה הבאה בשורות פורומנו המדהים!

ברוכה הבאה בייבי M!!! שיהיה לך המון ב-ה-צ-ל-ח-ה-! מאחלת לך שהות מה שיותר קצרה פה! ומחכים לבשורות טובות (כמו שהמשפ' שלי כל הזמן אומרת לנו)...

למעלה