מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

שלום בנות. אני מצטרפת חדשה לפורום ורציתי לשתף אותכן.
אני בת 25, מנסה להרות כבר שנתיים וקצת. ברקע שחלות פוליצסטיות (מקבלת מחזור כל חודש באופן טבעי) וחסימת חצוצרות שנתגלה בצילום רחם.
ישר הפנו אותי לIVF.
עברתי כבר שתי הפריות שלא הצליחו. בשאיבה הראשונה שאבו 4 ביציות ושניים הופרו והוחזר כל פעם עובר אחד באיכות טובה (8 תאים). אבל הם לא השתרשו :(
ביןן כל טיפול הרופא מחייב אותי בהפקסה כי יש עומס במחלקה כל הזמן. עכשיו מחכה להתחיל טיפול נוסף. שתכלול שאיבה גם.

שאלה- האם לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית? חוששת שאולי יש לי עוד בעיה בנוסף לחסימה שפוגעת בהשתרשות!
האם הרופא יתן לי להחזיר שני עוברים בהפריה הבאה? כדי להגדיל סיכוי להריון! בהתחלה הוא לא היה מוכן לשמוע על שני עוברים!
אווופ נמאס לי כבר, לא מבינה למה לא משתרש אצלי עובר! בא לי כבר להיות בהריון.. נמאס לשמוע על חברות בהריון\ילדו\ ומתכננות עוד הריון בזמן שלי אין הריון אחד אפילו.

שאלה נוספת

יש לי רחם אחורי וכנראה גם צוואר רחם מפותל שמקשה עלי בהחזרות. שוכבת חצי שעה לפחות והרופא מחטט בי וסובלת מכאבים בזמן הזה. כבר לא יודעת מה צריכה-לשתות מים לפני או לא.. יש לכן מושג מה עלי לעשות? הרופא אמר לי בפעם האחרונה שנשקול להחזיר בהרדמה. וקצת חוששת מזה שזה יפגע בסיכויי ההשתרשות כי אהיה חלשה אחרי הרדמה מין הסתם. אבל גם בזמן החזרה ללא הרדמה אני מפעילה את כל השרירים בבטן ומכווצת מרוב כאבים. שזה גם לא טוב.תעזרו לי מניסינכן בבקשה.

ענבל ח1

New member
אהלן וברוכה הבאה

שנתיים זו אכן תקופה וההמתנה לא פשוטה. כולנו ברגע כזה או אחר מאבדות סבלנות, בוכות ונמאס לנו. אבל את בסה״כ עברת שתי החזרות וצריך לזכור שיש פקטור גדול של מזל, מה לעשות...
גם זוג שמנסה ספונטנית- יש לו סיכוי של כ-25% להרות בכל חודש. הסטטיסטיקה מדברת על כך שמרבית הזוגות יהרו בטיפולים תוך 5 טיפולים. את עוד לא שם ומקווה שגם לא תגיעי לשם...

אבל נסי לקחת נשימה עמוקה ולזכור שזה מרתון ולא ספרינט. בסוף תגיעי ליעד אבל צריך קצת סבלנות...
מחזקת אותך. כולנו פה באותה סירה.
תחזיקי מעמד ושבת שלום!

אורי1702

New member
היי ברוכה הבאה

לשהות קצרצרה כמו שאומרים

לא המליצו לך לכרות ת החצוצרות אם הן חסומות? אולי זה מה שמפריע להשתרשות?
ואולי זאת רק הסטטיסטיקה המעצבנת

שיהיה המון הצלחה!

תודה לכן בנות על העידוד

ולא המליצו לי על כריתת חצוצרות. בפעם האחרונה כשאמרתי לרופא שנמאס לי שצריך לבדוק ,מה לא בסדר אצלייי.. הוא אמר לי שלא ראו אצלי בעיה מיוחדת, שיש לי אחוזים טובים להצליח.
ולא ניסיתי אופטלגין האמת, בצילום רחם לקחתי למשל 2 נורופין, אבל לא עזר לי.. היו לי כאבים חזקים וגם בגלל החסימות וניסו לפתוח קצת, אז בכלל הכאיבו לי.

ענבל ח1

New member
לגבי משכך כאבים

טיפות אופטלגין מותרות גם בהריון אז את יכולה לנסות אבל לשאלתך שמעתי גם על מישהי שעושה החזרת בהרדמה. לא נראה לי שזה יפגע בהחזרה אחרת לא היו מציעים זאת במידת הצורך.
ואגב, את לא צריכה כריתת חצוצרות כי כריתה זה רק אם יש נוזל בחצוצרה ולא כשיש חסימה רגילה.
שיהיה המון בהצלחה!
שבת שלום

למעלה