מצטרפת חדשה

מצטרפת חדשה

שלום אני בדרך להגשים חלום מאוד גדול וזה להיות אם נושאת לזוג הזקוק לילד
מכיון שאני עושה זאת באופן עצמאי אשמח אם תוכלו ליידע אותי בכל הזכויות שלי
את כל מגיע לי מההורים המיועדים
אני מעוניינת לבקש את המינימום המגיע לי ולא מעבר לזה ואיני יודעת איזה סכום בסיס עליי לבקש ואיזה סכום חודשי במהלך ההריון עליי לקבל
תודה למגיבים :)

שלום לך מצטרפת חדשה

אני באותו מצב כמוך, קצת התקדמתי בתהליך. בפגישה שלי עם ההורים המיועדים שזה להם תהליך שני, כשהגענו לדבר על כסף הם שאלו כמה אני מבקשת, וכשאמרתי כמו הסכום שמשלמים דרך המרכזים (בערך 160) הם נשמו לרווחה בהקלה כל כך גדולה ואמרו " וואו ! פחדנו שתגידי 300 כמו אחרות." הורים פונים לפונדקאות מתוך חוסר ברירה ובאמת כמוצא אחרון, ועלינו הפונדקאיות להישאר הוגנות ואנושיות גם בנושא הזה. הרי אנחנו בוחרות להרוויח את הכסף הזה בצורה כ"כ מיוחדת, דרך שליחות!
לשאלתך: במהלך ההריון משולמים סכומים לא גדולים הגדלים ככל שההריון מתקדם.
בהצלחה, שתפי אותנן.

מצטרפת חדשה

קודם כל תודה לך על התגובה. היום דיברתי עם אחד המרכזים והבנתי שמקבלים 160, אני היום החזרתי תשובה לזוג שאני רוצה 150 ובמהלך ההריון הוצאות של תרופות ובגדי הריון במידת הצורך כדי באמת להקל עליהם. סה״כ אני גם מרגישה בסוג של שליחות. למה התכוונת שיש סכומים שעולים במהלך ההריון? מה הם? חשוב לי לדעת כדי שלא ארגיש מנוצלת ושבחרו בי כי דרשתיעעי סכום נמוך יחסית. מאוד חשוב לי לעבור חוויה טובה

תשלום

במשך ההריון את מקבלת על חשבון הסכום הסופי כפי שתסכמו בינכם. בנוסף את יכולה לבקש עוזרת בית אם תצטרכי משלב כלשהו בהריון.

אבל

התרופות והביגוד הויטמינים השמרטפות נסיעות בדיקות פולשניות והפסיכולוג הן בנפרד מהתשלום הבסיסי זה בנוסף

guti30

New member
היי אני רגע לפני חתימה

אשמח לתת תשובות בפרטי אם תרצי

רוצה להבהיר לך משהו:

התשלומים במהלך ההיריון הם חלק מהתשלום הכולל, ולא בנוסף.
כלומר, משלמים כמה אלפי שקלים כל חודש (לפי מה שנקבע מראש בחוזה ע"י העו"ד) ואז אחרי הלידה מקבלים את יתרת הסכום הכללי.

גשם 11

New member
רק דבר אחד -

שלא תעיזי לעשות תהליך בלי ליווי של מרכז !!!
התהליך הזה כל כך מורכב ומלא מהמורות ומוקשים, כל כך הרבה דברים שיכולים להסתבך בדרך-
בלי גב של מרכז את תהיי אבודה !!

ואין צורך לומר שאני ממליצה על פונדקאות חובקת...

talbensh

New member
אפשר גם בלי....

עשיתי תהליך לבד ללא ליווי והיה מעולה ממש.
לרגע לא היה חסר לנו ליווי, לא היו מהמורות ולא היו חילוקי דעות.
אז לפני שאת מגדירה את זה כ"אל תעיזי" את יכולה לסייג את זה שזו דעתך האישית מניסיונך האישי.
זה מאוד תלוי מי הזוג ומי הפונדקאית וכמה היחסים ביניהם טובים...
אני בטוחה שיש לא מעט כמוני שיכולים להעיד על תהליך עצמאי ונהדר...

גם אני חושבת כך.

הזוג שלי עברו כבר תהליך בלי ליווי ויש להם ניסיון והם עוזרים מאד עם הידע והסבלנות שלהם.

צודקת..

אני אישית לא יודעת איך הייתי עוברת 3 נסיונות כושלים, בדיקות, צילומי רחם, וחילוקי דעות עם האם המיועדת בלי מירב ואורית המקסימות לצידי :) נסיכות אמיתיות!

למעלה