מצטרפת חדשה!!!!!

מצטרפת חדשה!!!!!

מרוב הריבים המטופשים שלכן,סליחה (אני חדשה בפורום),לא שמתן
שאני ובת זוגתי הצטרפנו לפורום היום בשעה 10 בבוקר לערך ,אחרי שהבנו שבכדי להיות "מוכרת" בפורום שלכן צריך קודם להרשם באתר.ולכן מיהרנו להרשם וקיוונו שמישהי תביע את דעתה בעניין.קצת מאכזב-אבל מקווה לעתיד ורוד יותר.......
. ובנימה אופטימית,בנות בואנה ונסיים את כל הריבים המטופשים הללו ונמשיך בכתיבה יוצרת ומעמיקה.

ורודי1

New member
ברוכות הבאות נשים יקרות

מנסה אני (ועוד נשים חדשות) לבקש ולהרגיע במעט את הרוחות הסוערות .. אתן מוזמנות לספר משהו קטן על עצמכן...

אני ובת זוגתי (28,33) נמצאות בקשר כמעט 4 שנים

יש לנו זוגיות נפלאה שאם יורשה לי לומר (בצניעות רבה מאוד) לא נתקלתי כבר המון זמן.האהבה ביניינו היא כה עצומה וחזקה שלפעמים אני מוצאת את עצמי חושבת ולא מאמינה לדבר הנפלא הזה שקרה לי ככה פתאם באמצע החיים.לאחר 10 שנות נישואין ושתי בנות מקסימות שנולדו לי ואחרי חווית הגירושין הקשה,ואני עדיין פה מאושרת ושמחה בכבוד הרב שנפל בחלקי,שהכרתי בחורה שקשה למצוא כיום.

מה קורה כאן??????

בחרנו זמן ממש לא מתאים להצטרף לפורום,כל חברות ההנהלה פורשות-וחבל!!!!!! מה איתך ורודי?מעוניינת להפגש איתנו ביום שלישי?

פאמקי

New member
ברוכות הבאות. מבינה שכבר מצאת:)

ומעט סבלנות, בטוחה שנתעשת כאן ויגיעו ימים טובים יותר. כבר בזמן הקרוב. אני מאמינה שהימים הללו כבר כאן! (הרמז היה מספיק ברור?
)

למעלה