מצטרפת חדשה- הסיפור שלי
אף פעם בחיי לא הייתי רזה.היו נסיונות לדיאטה, אבל כל דיאטה עשתה אותי רעבה. לפני 3 שנים הכרתי בחור, שלימים הפך לבעלי. כשהכרתי אותו התחלתי לחשוב קדימה -
והחלטתי עם 83 הקילוגרם להתחיל בדיאטה. מכיון שאמא שלי ניסתה והצליחה בשומרי משקל החלטתי גם להצטרף. באותו זמן הייתי בלימודים אז היו לי הרבה הליכות, מהאוטובוס לאונברסיטה ובחזרה, מדרגות במקום מעלית וכדו'. וכשספרתי נקודות, יכלתי לספור את הקילוגרמים נושרים. עברה שנה, וירדתי 18 קילוגרם והגעתי למשקל היעד. 63 קג' על 176 ס"מ. בין לבין הגיעה הצעת נישואין, וכך חודשיים אחרי שהגעתי ליעד התחתנתי. (לפחות ככלה הייתי רזה). חודשיים אחרי החתונה, בחילות מטורפות שמה שעזר להעביר אותן היה בייגלה חם, לחמניות טריות, ושאר פחמימות טעימות.וכך קילו אחרי קילו המשקל חזר.עם בטן תופחת של הריון. בתחילת התשיעי הייתי כבר 88 קילו, משקל שלא הכרתי... למזלי אני לא יודעת כמה שקלתי בסוף התשיעי. התוצאה היתה שווה הכל, המותק שלי בת חודשיים וחצי הפכה אותנו להורים. אבל, נשארו לי למזכרת הרבה קילוגרם מיותרים. החלטתי לחזור לשומרי משקל, וחודש אחרי הלידה הייתי 80 ק"ג. חודשיים וחצי אחרי 76.5 ק"ג. הרבה יותר קשה לרדת עכשיו, על המדרגות ויתרתי בגלל שאני עם עגלה. ובכלל רוב היום אני בבית עם הפיצית, עד שהיא גדלה לגודל שאפשר לצאת איתה יותר כבר קור אימים בחוץ. ובכלל הספורט היחידי שאני עושה הוא ההנקה. אז הנה אני כאן, צריכה קבוצה לתמיכה ,כי אני מרגישה שפעם בשבוע זה לא מספיק לי). אמא כרגע במשרה מלאה, ואינשאללה גם מרזה.
אף פעם בחיי לא הייתי רזה.היו נסיונות לדיאטה, אבל כל דיאטה עשתה אותי רעבה. לפני 3 שנים הכרתי בחור, שלימים הפך לבעלי. כשהכרתי אותו התחלתי לחשוב קדימה -