מצטרפת... אפשר?

רגב ת

New member
שלום לכן

אני אמא ל 3 בנות מקסימות עד עכשיו היו לי תירוצים למה אני לא יכולה לרזות עכשיו כמעט 8 חודשים אחרי הלידה נגמרו התירוצים ורגע האמת הגיע יש לכן מושג איך לעזאזל אני מתחילה??????????

קרנית 1

New member
מזמן לא ביקרתי כאן...

הי חברות, מזמן לא קפצתי לבקר... לא היו לי חדשות טובות לספר... וזמן בככלל לא היה... עכשיו יש לי קצת מה לספר... דבר ראשון: התחלתי להיכנס בקביעות לשיעורי אירובי מים אצלינו בבריכה, וזה ממש כיף! לצערי ביום היחיד שאני יכולה מבחינת זמנים להיכנס לשיעור, פעם בחודש עלי להיעדר בשל פגישת עבודה, אבל עדיין פעם בשבוע אירובי זה יפה בתור התחלה... אפילו אם אני נעדרת פעם בחודש... - אני אשתדל להשלים. ולתוצאות: (האמת בשל מחלה שלא עוזבת אותי כבר יותר משבוע...) הגעתי למשקל של לפני חמש שנים בערך!!!... 73.4... העיקר ששברתי את ה74 שמעליו נתקעתי הרבה זמן... למפגש לא אצליח להגיע, כיוון שזה די רחוק, ובשבועות הקרובים יוצא שאני כלח שבוע לפחות שני ערבים לא בבית, וזה קצת מקשה על הילדים ועל בן הזוג... טוב, עכשיו לרוץ להוציא ילדים מהגן, ולהמשיך בהכנות לשבת... ניפגש בשמחות, יפות ומרזות... קרנית.

הרבה יותר מדי זמן לא הייתי כאן... קצת הייתי עסוקה ובעיקר הרבה אבדתי שליטה על מה שנכנס לפה. היו לי המון תירוצים כמובן.. פה חופשה משפחתית, שם חתונה, וגם החורף המעצבן הזה שסוגר בבית ומגביר תיאבון. היום החלטתי לקחת את עצמי בידיים - אני יודעת שנהוג לקבל החלטות כבדות משקל (../images/Emo6.gif) בימי ראשון, אבל אני בדרך כלל הולכת נגד העדר אז למה לא - אני מקבלת החלטות מיום שבת! כצעד ראשון במתקפה הכוללת חזרתי לכאן, כדי שיהיו לי עדות. מישהי מוכנה לחתום לי ערבות בבקשה? ../images/Emo13.gif בקיצור, מבקשת קצת תמיכה מורלית ואיזו דחיפה וירטואלית כדי לחזור לתלם. יש מתנדבות?

לילית462

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif מתחילים !

המודעות וההחלטה הם הצעדים החשובים. בשלב ראשון אולי כדאי ללכת לדיאטנית או לקבוצה שינחו אותך וגם יספקו תמיכה. בכל מקרה אני במקומך הייתי בונה תפריט, ונצמדת אליו, מתחילה לעשות ספורט מורידה מתוקים, שתיה ממותקת, מצמצמת פירות ופחמימות שותה המון המון מים שיהיה בהצלחה

jesie12

New member
גם אני התחלתי דיאטה בשבת בבוקר

כשמודיעים על תחילת דיאטה ביום ראשון - שוכחים מהר
בכל יום שתבחרי - שתהיה לך הצלחה
כמה את שואפת לרדת?

למה לדבר במספרים?.... אחרי שנים ארוכות והרבה ניסיון ולמידה על עצמי, הגעתי למסקנה שמספרים לא עושים לי טוב. בכל פעם שאני יורדת קצת או מגיעה למשקל שקבעתי, הרסן כאילו משתחרר בחזרה (כי השגתי מה שרציתי, לא? אז אפשר שוב להתחיל לזלול!). אני היום בגישה של להתמודד עם כל יום בנפרד, לנסות להיות הכי טובה שאפשר בכל יום מחדש, ואז זה כבר יבוא מעצמו, לכאן או לכאן.. אבל אם את מתעקשת איתי, פחות 5 קילו ישמחו אותי מאוד מאוד ../images/Emo6.gif

לילית462

New member
אני חותמת בתנאי

שאם אני צריכה לשלם זה יהיה בקילואים מהתחת שלי
ברוכה השבה, בקרוב יש מפגש פורום את מוזמנת, יהיה מענין...

../images/Emo6.gif בואי נקווה שלא תצטרכי לשלם בכלל אבל במקרה וכן, אברר אם יש סעיף כזה בחוזה. נסדר משהו, לא לדאוג.. ../images/Emo8.gif הייתי רוצה לבוא למפגש, אבל אני צריכה עוד לבדוק איך זה מסתדר עם עבודת הבעל. אני אתעדכן איתכן בהמשך. תודה, ידעתי שבפורום הזה אמצא לי ערבות ../images/Emo140.gif

אתי77

New member
מצטרפת... אפשר?

עליתי רק 7 קג בהריון וחשבתי כאצא מהבית חולים ללא משקל עודף... והיום כמעט 5 חודשים אחרי הלידה אני עדיין באותו משקל...אני שוקלת היום 15 קג יותר ממה שהייתי בהריון הראשון, אבל גם אם אצליח להוריד איחזה 6-7 קג' זה יהיה מבורך... יש לי תיאבון ע-נ-ק, ואני אוכלת גם המון כל הזמן כל מה שעובר לידי, בעיקר מתוקים... בקיצור זקוקה נואשות לדיאטה... אבל לא רצינית מידי... אני בכל זאת מניקה, יש קצת תירוץ, לא?...

down under1

New member
ואני לא מצטרפת - סתם עוברת להריח...

אולי תתפוס אותי המוזה
רוצה מאוד להוריד 15 קילו שהתחילו לעלות עוד לפני ההריון והמשיכו... בשבועים האחרונים הורדתי 5 קילו ממחלה - שזו התחלה לא רעה
כמו שהיא אומרת בשטן לובש פרדה - אני שני קילקולי כיבה מהמידה שלי... אז נשארו עוד 15, אבל אני חולה ועייפה ועצבנית. נכון שלא מתחילים ככה דיאטה? אולי בשבוע הבא.... שתיהיה שבת שלום

גם אני עוזרת אומץ ומצטרפת

שבת שלום... מצטרפת לתמיכה וירטואלית. בחיים האמיתיים אני ב"שומרי משקל".. יש לי כרגע להוריד 8 קילו למשקל הכבוד. כבר הייתי על הפסגה לפני ההריון השלישי, אבל לא הספקתי להתענג הרבה זמן, כי מהרגע שראיתי את ה 2 פסים התחלתי לבלוס
התחלתי הפעם לפני כחודש וכבר הורדתי 3 קילו... בהצלחה

IAM20072007

New member
ברוכות הבאות ובהצלחה ../images/Emo140.gif

אני פה מדי כמה ימים אם אני שומרת אז אני נכנסת ואם לא אז אני מתפדחת להכנס. ככה שהיום טחנתי וסתם הצצתי

jesie12

New member
מתוקה

עוד לא למדת שבפורום הזה משתפים לטוב ולרע? איך תקבלי את התמיכה שאת זקוקה לה אם לא תשתפי?

רגב ת

New member
גם אני פה

נגמרו התירוצים למה עוד אי אפשר להתחיל דיאטה לכן צריך להתחיל הבעיה שלי היא הבעל הוא אוהב אותי כמו שאני (לא מתנגד שארזה אבל גם לא יושב לי על הורידים) אבל הבין שזה צריך לבוא ממני בלבד אז זהו עידן חדש נפתח נקווה שנצליח

למעלה