מצטרפים חדשים

ForYourEyesOnly

New member
מצטרפים חדשים

אתם הולכים לסבול הרבה מאוד בבית ספרכם החדש. ולפי ההודעות שלכם בפורום הזה- זה מגיע לכם ובגדול.

nirze

New member
חחחח זה תלוי!

אם מישהו הולך לחיפה אז ככל הנראה הוא יסבול מחוסר רמת הלימודים והמשמעת בבית הספר.... בהולץ/ב"ש/כל מקום אחר לא ירגישו השפעה של סבל... ::]

alinosh93

New member
אפשר להבין מה כל כך נורא בטכני בחיפה? |:

או שזו סתם דרך להפחיד אותי.

קצת קשה להסביר...

קצת יהיה קשה להסביר לך את זה כי זה בערך שעות על גבי שעות של הסברים.... בוא נגיד ככה עדיף מאוד לתלמידים לא ללמוד שם אלא ללמוד בבצפר רגיל פשוט עדיף כי כשאתה תגיע לשם רוב הסיכויים אחרי חודש חודשיים -שנה של מורעלות הכל ירד לך ותגיד למה באתי לטכני..... בסופו של דבר לא סתם רוב מי שסיים את הטכני אומר לא שווה להגיע לשם

alinosh93

New member
*כשאת תגיעי לשם ><

אני בת. בכל מקרה..אני מעדיפה לנסות. ואתה לא חושב שאתה קצת מגזים? נכון שהמקום הזה לא מושלם. אבל לא צריך להגיע כל כך רחוק..

רגע את חושבת?

רגע את חושבת? שכל עיסוקי זה להפחיד אותך את ממש טועה אני מעלה את העובדות לשטח את מה שלא הראו לך........אני לא אומר שזה מקום איום ונורא אבל יש הרבה חרא בסיפור הזה גם אותי הפחידו ככה ולא האמנתי עד שאני מאמין עכשיו.... ומה תגידי על זה שנתנו לי שבת על זה שאמרתי באיזה יום פתוח למישהו שבא להתעניין שלא כדי לו???(חפוש הביטוי..הלו?) תגידי לי מה מושך אותך לבצפר כל כך(וזה באמת אני מתענין) מה הראו לך אנשים בסרבלים על מטוסים? בובה של טייס עם לבוש של טייס? סרטונים של קשור לטכני? דאונים של גדנ"ע?

alinosh93

New member
|:

אף אחד לא אמר שאין בבית ספר הזה חרא. כי אני בטוחה שיש.. לכל מקום יש את הפאקים שלו. מה משך אותי? האמת..שאני לא הולכת לשם כי זה איכשהו קשור למטוסים ומה שזה לא יהיה.. אני פשוט החלטתי שאני רוצה לנסות שנה בבית ספר מסוג כזה. אין בלנסות שום דבר רע.. אם אני ארצה, אני אמשיך.

צודקת..

זכותך המלאה לנסות בצפר כזה.....תאמת גם אותי משך אותי כל המשעמת הצבאית כל הקטע של הפנימיה.....אבל ...

../images/Emo41.gif בונא

וההודעה הזאת מופנת לכוווווולם כל החיים אתם חופרים לחדשים כמה רע בטכני כאילו מצד אחד יש לטכני יתרונות ויש חסרונות אבל אתם אשכרה חושבים שהם יקשיבו למישהו מהאינטרנט שהם לא מכירים ולא שמים עליו בכלל ? כי לנסות לשכנע מישהו, במיוחד מישהו שלא מכירים, במשהו זה כמו ללכת עם הראש בקיר. אין להם שום סיבה להקשיב לכם. אנחנו את ההחלטות שלנו החלטנו , תנו להם לעשות מה שבא להם אחרי הכל.. חיים שלהם. חלאס.

למעלה