חדשה פה - אמא ל2 כבר..
שלום לכולן אני חדשה פורום הזה והבנתי שגם הפורום חדש אז תתחדשו!!! אני אחרי לידה שניה ,ילדתי בן שני לפני חודשיים וקצת..ויש לי בן נוסף בן שנה ו5. מתה להוריד במשקל כבר, מתה!! ויש לי גם סיבה טובה לכך, חוץ מזה שאני מתה לחזור לגוף היפה שהיה לי , אחי היקר מתחתן בעוד כ3 חודשים ואני רוצה להיראות טוב, לא בשביל אנשים או משהו, בעיקר בשביל עצמי. אמרתי לעצמי שאני חייבת לשים לי למטרה יעד כלשהו וב 3 חודשים לפחות להוריד כמה ק"ג. שקלתי לפני ההיריון הראשון 54. בסוף ההריון הראשון סיימתי במשקל 69 ק"ג. אחרי הלידה של הבן הראשון ישר ירדתי ל 60 ק"ג. בלידה השנייה, עליתי 8 קילו וסיימתי אותו גם- ב 68 ק"ג. גם אחרי הלידה השנייה , ירדתי את ה8 ק"ג האלו ואני כבר חודשיים על אותו משקל מעצבן 60. אני יכולה להגיד לכן שאני אוכלת בכיף הכל, אוהבת מאוד וזאת הבעיה שלי מאפים ,רוגעלך, עוגיות שוקולד אוי שוקולד, ומה שכן אני לא עולה במשקל- רק תקועה עליו. החלטתי לעשות מעשה, צעד ראשון והפסקתי לשתות קולה , הייתי שותה ביום איזה 3 כוסות לפחות עם הסיגריה. אחרי הראיתי בתוכנית של דיאטה ביס 12 שכוס אחת יש בה איזה 10 כפיות סוכר, החלטתי פשוט להפסיק לשתות את זה ואני מחזיקה דווקא כמה ימים לא רע. לשתות דיאט לא מסוגלת- אף שתייה זה פשוט מגעיל לי. אז אני שותה מים ולועסת מסטיקים ללא סוכר. פעילות גופנית זה לא בשבילי ,אני מאוד עצלנית ואין לי גם זמן לצאת להליכה עם 2 תינוקות בבית!! מהיכרות אישית שלי עם עצמי אני יודעת שרק אם אני אפסיק לאכול אני ירזה, כשהייתי בתיכון ירדתי ממשקל של 57 קילו (היה חנוכה בדיוק אז תקעתי כל יום סופגניה) למשקל של 46 בתוך חודשיים. פשוט לא אכלתי. הפכתי להיות ממש רזה, לא אכלתי כלום מלבד תפוח או מעדן דל שומן ליום , יש לי נטייה להפרעת אכילה שאני מודעת אליה ולא רוצה ליפול בה שוב. בצבא שקלתי 48 ק"ג ,וזה משקל שהייתי מתה לחזור אליו. השאלה איך אני עושה את זה? אני משתדלת לא לאכול לחם, זה נקודת החולשה שלי אבל בעלי שיהיה בריא מפטם אותי כל יום מביא לחם טרי וחמניות ופיתות ואומר שהכל שטויות והוא אוהבת אותי לא משנה מה. אני מנסה להסביר לו שזה לא כככה ואני חייבת להיות מודעת לעצמי. הנה , אתמול לא אכלתי ארוחת ערב כי באמת לא היה בא לי, ואחרי זה כשצפיתי בטלוזיה תקעתי לחמניה של שבת בלי כלום ככה . ראיתי קלטת של חתונה של חברה טובה שלי לפני מס' ימים, הייתי שם ממש מקל ויפה פשוט בובה - גיסי לא האמין בכלל שזאת אני בקלטת וממש רציתי למות - שתי נשים שונות!! מה עושים???? אשמח לעצות או תובנות!