וואי כמה בנות...תודה לכן! עכשיו אני מבין למה השאלונים מנוסחים בנקבה ולא כזכר
S smily boy New member 18/6/06 #21 וואי כמה בנות...תודה לכן! ../images/Emo13.gif עכשיו אני מבין למה השאלונים מנוסחים בנקבה ולא כזכר
N Naych New member 19/6/06 #24 ברוך הבא :] נחומי (נחנח, נח, נייח, נחי) בן 17 מאבן-יהודה אממ.. יש לך שם..?
S smily boy New member 19/6/06 #25 My name is Eyal ../images/Emo13.gif היי נחנח אתה דתי או משהו כזה? וסורי על הישירות
N Naych New member 19/6/06 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דתי? ממש לא.... אמ... אני יותר חילוני מחילוני מצוי אני גם כופר כולי אז בכלל איך הגעת למסקנה הזאת..?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דתי? ממש לא.... אמ... אני יותר חילוני מחילוני מצוי אני גם כופר כולי אז בכלל איך הגעת למסקנה הזאת..?
T TauberiT New member 19/6/06 #26 אם מור הזמינה אותך... אז כדאי להיות נחמדים אליך ברוך הבא וכאלה אני ליאור
S smily boy New member 19/6/06 #28 חבל לך על הזמן! מזה מעצמה! את באה לכאן עולים עליך כנופיות אני בכנופיה של מור חחח סתם
O ofir1988 New member 19/6/06 #29 כדאי לך להיות בכנופיה של מור ../images/Emo11.gif כולם מפחדים מאיתנו סתם
T TauberiT New member 19/6/06 #30 היהי, כל הוד השרון כנופיה אחת גדולה. גם אני אצל מור. יש לה רישיון, זה מועיל ואני גם קצת אוהבת אותה
S smily boy New member 19/6/06 #31 "קצת אוהבת אותה"? זהרי מימני! סתם...אפרופו מור וכנופיות.. שנה שעברה אם היא לא הייתה עושה משהו לא היינו יוצאים לטיול שנתי D:
"קצת אוהבת אותה"? זהרי מימני! סתם...אפרופו מור וכנופיות.. שנה שעברה אם היא לא הייתה עושה משהו לא היינו יוצאים לטיול שנתי D:
M mor298 New member 19/6/06 #33 ../images/Emo11.gif אגב, איך את מגיעה ל...? טוב, האמת שרציתי לרשום את ההופעה הקרובה.. אבל אין אחת כזאת באופק. ועוד מעט צבא
../images/Emo11.gif אגב, איך את מגיעה ל...? טוב, האמת שרציתי לרשום את ההופעה הקרובה.. אבל אין אחת כזאת באופק. ועוד מעט צבא
T TauberiT New member 19/6/06 #34 מה צבא מה? ../images/Emo10.gif מי יסיע אותנו לכל מקום? אבל לא, עכשיו ברצינות, אל תלכייייייייייי
M mor298 New member 19/6/06 #35 סבבה. הבנתי ת'מסר. ../images/Emo10.gif מור-שירותי מוניות בע"מ. רק בשביל זה אתם צריכים אותי, הא? כן, כן. אני יודעת. :[ בכל אופן, בדיוק עוד חודשיים מהיום הגיוס (טוב, נו. פחות יומיים.. אבל זה לא עקרוני )
סבבה. הבנתי ת'מסר. ../images/Emo10.gif מור-שירותי מוניות בע"מ. רק בשביל זה אתם צריכים אותי, הא? כן, כן. אני יודעת. :[ בכל אופן, בדיוק עוד חודשיים מהיום הגיוס (טוב, נו. פחות יומיים.. אבל זה לא עקרוני )