מצטרף אני ג'וני, בן 13 מרמת גן ואני חולה על מוניקה וגם על נועם מה המצב?
B Big Joni1 New member 5/2/06 #1 מצטרף../images/Emo3.gif אני ג'וני, בן 13 מרמת גן ואני חולה על מוניקה וגם על נועם מה המצב?
B Big Joni1 New member 5/2/06 #3 חוצמזה אמרו לי שאתם האנשים הכי חמודים שקיימים (ממש במילים האלה!), אז... תוכיחו את זה
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #5 ../images/Emo121.gifנעום נוטה להגזים... מי כמוני יודע נעום! אני מתגעגע כבר נו
ח חצילע New member 5/2/06 #9 אני לא מגזימה../images/Emo7.gif אני רק מסלפת את האמת טיפה. וואי,נעום נשמע כמו דודה שלי האנגליה. יש לה בעל בשם נחום וככה היא עושה נו. "נעחום" וגלעד,גמני.
אני לא מגזימה../images/Emo7.gif אני רק מסלפת את האמת טיפה. וואי,נעום נשמע כמו דודה שלי האנגליה. יש לה בעל בשם נחום וככה היא עושה נו. "נעחום" וגלעד,גמני.
N nutty boy New member 5/2/06 #10 ברוך הבא. חוי, ברוך הבא ג'וני (חוי, אני קורא לך יוני). אני אדם, בן 14 מהוד השרון, ואני פשוט חולה... לא סתם. אני מת על מוניקע.
ברוך הבא. חוי, ברוך הבא ג'וני (חוי, אני קורא לך יוני). אני אדם, בן 14 מהוד השרון, ואני פשוט חולה... לא סתם. אני מת על מוניקע.
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/2/06 #11 אני מקווה שאתה לא תומר הזה הילד הטנבל הזה חוחו אם לא אז ברוך הבא חוחו
N nutty boy New member 5/2/06 #14 קרן באמת. תתביישי. תומר לא ממש פגע באף אחד, חוץ בנוחות של כמה שירישורים.