NaughtyGuy18
New member
מצטרף חדש :]]
אז ככה קוראים לי אנדרה בן 18 וחצי מנתניה (ממש תיכף מתגייס לחיל הים ) ואם היו מבקשים ממני לבחור באמת אמן\להקה שאני לא יכול בלעדיהם אז כמובן כמובן אני אבחר בקורס!!! תאמת אני מכיר אותם די הרבה זמן אבל רק אחרי TALK on CORNERS התחלתי באמת באמת להתמכר למוזיקה שלהם יש להם סגנון מיוחד וייחודי שפשוט ממכר אותי .. אני לא ממש יכול להצביע על שיר שאני הכי אוהב אצלהם (יש יותר מידי הרבה) אבל RADIO אף פעם לא נמאס עליי עדיין..
קניתי את החדש שלהם ממש השבוע והוא ממש טוב לדעתי אפשר לחלק את האלבום ל-3 קבוצות הקבוצה הראשונה היא של השירים הבאמת היותר יפים של האלבום: SUMMER SUNSHINE ANGEL LONG NIGHT EVEN IF BORROWED HEAVEN BABY BE BRAVE (ענקק) הקבוצה השנייה היא של שירים הפחות יפים (קלילים כאלה לא יותר מזה) HIDEAWAY GOODBYE HUNDRUM והקבוצה השלישית היא הפחות טובה של האלבום (בכלל לא אהבתי) TIME ENOUGH FOR TEARS CONFIDENCE FOR QUIET וכמובן יש את SILVER STRAND אבל הוא יצירה בפני עצמה
מממ אם מישהו לא מסכים איתי אז לא להרוג אותי..חח זאת רק דעתי.. אשמח לתגובות LOVE YA ALL!!
אז ככה קוראים לי אנדרה בן 18 וחצי מנתניה (ממש תיכף מתגייס לחיל הים ) ואם היו מבקשים ממני לבחור באמת אמן\להקה שאני לא יכול בלעדיהם אז כמובן כמובן אני אבחר בקורס!!! תאמת אני מכיר אותם די הרבה זמן אבל רק אחרי TALK on CORNERS התחלתי באמת באמת להתמכר למוזיקה שלהם יש להם סגנון מיוחד וייחודי שפשוט ממכר אותי .. אני לא ממש יכול להצביע על שיר שאני הכי אוהב אצלהם (יש יותר מידי הרבה) אבל RADIO אף פעם לא נמאס עליי עדיין..