מצטרף חדש

ליעד 12

New member
מצטרף חדש

19/12/02 שלום לכולם. זו פעם ראשונה שלי שאני נחשף לפורום זה, בעקבות המלצה של ה.ל.ל , שם שוחחה איתי אחת מאוד נחמדה, והפנתה אותי אליכם .אני מקווה שאני יהנה להיות אתכם ,ובהמשך אני אשתף אתכם במה שעובר עלי. אז בינתים שבת לכולם ורק טוב

ברוך הבא, אפשר קצת פרטים?

התקשורת בין הפורום לה.ל.ל עובדת יפה מאד ובאופן טבעי. למרות שמדובר בשני גופים שונים שאין כל קשר פורמלי ביניהם יש הפניה הדדית של אנשים. מה אתה יכול לספר על עצמך מבלי לחשוף יותר מדי? גיל (בערך) מאיזו קהילה (כללי ביותר) האם יצאת כבר או שאתה בדרך או שאין לך כוונה לצאת?

ראשית ברוך הבא.

שנית, התאריך כבר מופיע. שלישית, מה ענינים אחי? מה איתך? ספר אחי קצת על עצמך שנכיר אותך, זרום. רביעית, אני בהחלט חושב שצריך לידע את כל מתנדבי ה.ל.ל שכשלב ראשוני ייעצו למבקשים לצאת, להינס לפורום.

ליעד 12

New member
תגובות לכל המברכים

תודה על הברכות.אני כבר זה כשלוש שנים בחוץ ,ני בא מהזרם החסידי.למי ששאל,אז אני בן 27 .קשר עם הורי הוא מאוד יבש ,עם בכמה זמן אנו מדברים ,לעיתים רחוקות אני מבקר אצלם ,אני אשמח לענות על עוד שאלות .ינתיים אגיטן שבע´ס לכולם.

מצטערים אבל אנחנו לא מקבלים

כאן מהזרם החסידי. (יש לנו נסיון רע עם כמה, אט... כוי... חיי.... - תגיד לי גם אתה עדיין עם זקן וכובע?) סת---ם ברוך הבא. הרבה אהבה

מני באני

הגזמת הפעם , "גזענות" ? בפורום יוצאים בשאלה ? [ מה יש לך נגד זקן וכבוע ? הידעת שהסגן נשיא אמריקאי לשעבר , מר. אל גור , היה לאחרונה עם זקן ?! דורש התנצלות , על דפי הפורום , בתור יליד מבית חסידי

מצטער

אבל הפורום הזה הוא פורום תמיכה ליוצאים בשאלה, וככזה, זכותי לדרוש את הדברים שחשובים לי. זה לא עניין של גזענות. נקודה. כמו שאני לא ארצה לצאת עם בחורה עם שפם. ואני שאני יוצא בשאלה, זכותי המלאה להחליט את מי אני רוצה בפורום ואת מי לא. מי שרוצה לגדל זקן. בבקשה. רק לא בבית ספרנו. איפה נשמע כדבר הזה. עוד מעט נתחיל לקבל כאן גם ספרדים. איפה מנהלי הפורום כשצריך אותם. ובקשר לאל גור, מה הקשר בכלל? עוד מעט תגיד לי שסגן הנשיא גם הוא מבית חסידי, ובאמת אם הוא היה רוצה להצטרף לפורום, אני לא בטוח שהייתי נותן לו קפה ועוגה. עם כל הגאד בלאס אמריקה שלהם. אני מכריז בזאת על הצבעה בעד הקמה לאלתר של פורום ליטאי חדש ונקי. (אני לא מוסיף אייקון של חיוך, כדי שתקחו אותי ברצינות.)

שבת שלום ומבורך

ברוך הבא בשם ליעד ברכנוך בשם ליעד ללללל

למעלה