מצטרף חדש

sharon3474

New member
מצטרף חדש

שלום לכולם זה עתה הצטרפתי לפורום.אני נמצא כשנה בהליכי גירושין מקווה להיעזר בניסיון שנצבר אצל חלק לא מבוטל מכם אני רוצה ומקווה לסיים בצורה יפה וראויה -יש לי ילדים בגירים מנגד היא עושה כל שביכולתה למרר לי את החיים עדיין מנסה לשמור על אופטימיות אז שיהיה לכולנו בהצלחה

תראה...

אנחנו בד"כ גובים שנקל עבור כל עצה שתהרוג אותך, אבל בגלל שאתה חבר { בפורום } נעשה זאת בחינם. אם הילדים בוגרים, היכולת שלה למרר לך את החיים די קטנה. מה שנדרש הוא רק פירוק רכוש המשותף { בהנחה שגם היא עובדת }.

sharon3474

New member
שנוררים

גם ככה דואגים ומנסים לשנורר מכל הכיוונים כידוע העסק לא זול העניין הוא שוושתי שלי מרוויחה ממש מעט ולכן היא לא בוחלת באמצעים,אני כבר קרוב לפירוק שיתוף-יש בית ללא משכנתה ,אך היא בשלה מנסה הוצ"לפ וכו למרות שאני משלם כמו שעון כידוע הבעייה הרצינית שלנו זה ברבני היא רוצה אלללק שלום בית

אם הילדים בוגרים

ואם היא עובדת, על מה בדיוק היא מפעילה את הוצל"פ ? על כך שלא שילמת את אגרת רשות השידור ?

sharon3474

New member
כשרוצים לא חסר

ממציאה לי חשבונות שונים שהיא כביכול הוציאה וכו' העניין הוא שאני מנסה לחפש דרכים לקיצור הליכים כידוע המצב לא קל אולי יש לך ...או אולי לעורכי דין בפורום? מישהו עם רעיון

ברור לך...

שאפילו אם היה לנו עו"ד כאן בפורום, היית צריך לפרט קצת יותר ? ושבכל מקרה, כל שהיה נאמר לך היה : "כדאי לך להיוועץ בעו"ד", וזה היה נחתם ב- : "האמור בתגובה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי" ?

תמורת סכום יפה

אני מוכן להתחיל איתה ולדפוק כמה פוזות למצלמה. מעטפה מבויילת לאב בית הדין עליך....
רק שאז,רחמנא ליצלן,היא תהיה אסורה עלי... ואם אתה לא משלם לי בזמן קח בחשבון שגם אותי כבר מכירים בהוצל"פ.... ברוך הבא

באמת

קראת לה וושתי שלי?
ברוך הבא צ'ייסר ראשון חינם על חשבון הבית הבא הוא עליך

tashushit

New member
מצטרפת חדשה

היי, בהצלחה לשנינו. גם אני חדשה כאן.. הגעתי בהמלצת חבר לעבודה אשמח לקבל טיפים אני גרושה כ- 5 שנים פזמניקית

למעלה