מצטרף חדש...

• פותח הנושא d50s
  • פורסם בתאריך

d50s

New member
מצטרף חדש...

היי לכל חברי הפורום. נתקלתי ב"נכי צהל" ולפתע נזכרתי שגם אני בעליו של התואר. האם מי מהחברים יכול להחכימני??? בעבר הרחוק הייתי "חבר" בבית הלוחם, החלטות "דיקטטוריות" של "בעלי" המקום יוסקה ושות. הרחיקו אותי משם ומהארגון ש"יוסקה" עמד בראשו. ציפור קטנה לחשה לי שיוסקה סולק מכל תפקידיו, האם לשמועה זאת יש כנפיים??? האם נבחרה "נבחרת" חדשה? האם לנכה הפיון יש כיום "זכות דיבור" האם האוירה העכורה שאני זוכר, נעלמה? האם חברי הועדים השונים הנם עדין חבורה של "מוצצי שומןולוקחי הטבות" או שהמצב השתנה????? שאלה מקצועית לי אליכם בנוגע ל... (בגלל החינוך הקיבוצי שינקתי עדין קשה לי עם ה"מגיע לי") האם ידוע למישהוא כמה אחוזי נכות מקבלים היום על "איבוד ריאה אחת" והאם ישנם זכויות והטבות לבעלי ריאה אחת? בתודה איבי

איבי ברוך הבא../images/Emo24.gif

איני יודעת מה קורה בבית הלוחם,מישום שאיני נמצאת שם
בכל אופן מאחלת לך כל טוב יש כאן אנשים מקסימים שיוכלו לענות לך על מה ששאלת(איני יודעת )

smile2life

New member
קצת סדר בדברים

קודם כל ברוך הבא. שב איתנו שתה כוסשל
מהחבית מהפינג´ן ניתן לך
קפה.. מהביל. נעים לנו לדעת שישנם עוד "חברים לדרך"
א. אמת !!! במקום יוסקה לוטנברג נבחר, לפני כשנה מוץ מטלון. ב. לגבי הועדים והנציגויות CATCH22 יכוכל להסביר יותר טוב ממני ג. לגבי חישוב אחוזים על איבוד ריאה זה נושא מתנצל שזה כל האינפו שאני מעביר לך אבל איני רוצה להטעות. אתה יכול להיעזר גם בדף הקישורים אצלנו בפורום, בעדי לדלות עוד מידע רלוונטי: ניתן להגיע אל דף הקישורים כמתואר בקובץ המצורף בברכת חברים וברוך הבא אל הקהילה שלנו, מני

c a t c h 22

New member
ההי מצרף חדש../images/Emo96.gif

35 30% אחוז למיטב ידעתי לגבי זכויות רצוי לבדוק עם נכים אחרים בעלי נכות זה ואו עם המזכיר המחוז ועוזריו

ינשוף23

New member
כריתת ריאה!

שלום רב איבי! קודם כל שלום רב וברוך הבא! ה"אוירה" של הארגון עדיין לא השתנתה, ועדיין די עכורה היום. בקשר לריאה: *כריתת חלק מהריאה =10% *כריתת אונה =30% *כריתת ריאה שלמה =60% ול60% יש הרבה הטבות.ביי ינשוף!

מלאך2

New member
כריתת ריאה שלמה % נכות

היום יש תקנות חדשות כריתת ריאה שלמה לא בהכרח מחייבת 60% נכות היום זה הולך לפי תפקוד. אני יודע כי במצב מסויים נתנו רק 40% על כריתת ריאה שלמה. מקווה שהוספתי אינפורמציה או שתטעיתי..

d50s

New member
לענת,סמייל,קטש,ינשוף, תודות

היי לענת, לסמייל 21, לקטש 22, לינשוף 23 תודה על תשומת הלב. נפגעתי לפני מליון שנה והוכרתי כנכה לאחר שחרורי ב1960 לא עמדתי בפני ועדה רפואית, שלחתי טפסים ובדואר חוזר קיבלתי 20% לצמיתות היות וחונכתי על "לתת שלא על מנת לקחת" ו"מגיע לי" היתה מילה גסה קיבלתי את הדין מבלי להרהר, אבל לאחרונה שמעתי שאני פראייר ושעבור "נכות" כמו שלי האחוזים גבוהים יותר. הריאה השמאלית שלי לא מתפקדת לחלוטין (על אף שלא עקרו לי אותה) אני חוזר ושואל כיצד אוכל לדעת שאומנם ה"נכות" שלי היא 20%??? האם מי מכם יודע, או לאן אני יכול לפנות בתודה ה"נכה" הקשיש.... איבי

ינשוף23

New member
מה שאתה צריך:

שלום איבי! במקרה כמו שלך מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לרופא,רצוי בעל שם נכבד, חשוב שיתמחה ברפואה פנימית, ויותר מזה מומחה ריאתי.הוא צריך לעשות לך בדיקה שטחית ואז הוא אומר לך אם יש מצב ליותר מ20% או לא,מאחר והוא אמור להכיר את הסעיפים בחוק.במידה ואתה מעוניין בחוות הדעת שלו אתה מבקש שיכין לך אחת כזו זה עולה משהו כמו 4000-5000 תלוי ברופא,(ובאוברדרפט שלו)ואז עם זה יש לך בסיס לתביעה,כמובן את זה עדיף לעשות עם עורך דין. אפשר גם ללכת מתכתחילה לעורך דין שיפנה אותך למומחה מתאים. בכל אופן ישנו עורך דין מצויין בפורום:עומר יעבץ שמו,אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך.ביי ינשוף.

למעלה